Helge Eikeseth i fint driv på midtbanen

Uavgjort 2-2 mot Nordnes2

Helge Eikeseth fikk æren av å score a-lagets første mål i historien i et oppgjør som endte 2-2.

Det var Nordnes2 som tok ledelsen etter ca. minutter på en heading, men det luktet litt offside. Helge utlignet før pause. Han mottar et fremspill fra Ronny, avanserer noen meter og plasserer ballen kaldt og rolig til side for keeper.

Kampen ble litt Hawaii, og andre omgang bar preg av mye frem og tilbake. Vi går opp i en 2-1 ledelse da Arne Hernes får en lang tå på et hardt frispark ekspedert av Roar Fredriksen. Vi har også et straffespark i tverliggeren. Men Nordnes får spille mye gjennom midten og selv om forsvaret stort sett rydder unna og keeper Trond Klever storspiller i buret, utligner de gule fra sentrum til 2-2.

En rotete kamp, men klar resultatmessig fremgang fra sist.

Trener Roar Fredriksen hadde dette å si om kampen: «Vi kan vel være enige om at gjennomføringen var variabel. Vi klarer likevel å komme til like mange gode målsjanser som det Nordnes klarte, så det må vi være fornøyd med. Defensivt, så sliter vi med å få opp frekvensen i beina våre.»