Framo cup – Sædalen Anakonda

Da er nr. 2 i rekken av turneringshelger ferdig og det er tid for en liten oppsummering. Som mange fikk med seg så var noen av våre kalt til tjeneste hos 2002 laget til Sædalen. Vi merket nok dette litt og det ble en utfordring å stille med et jevnt mannskap til enhver tid. Vi var nok litt uheldig denne gang siden kampene gikk parallelt, og vi fikk noen tilbakemeldinger både fra foreldre og barn som vi skal ta med oss til neste gang.

De 2 første kampene endte med tap, der vi må erkjenne at vi ble et nummer for små mot våre motstandere fra arrangørklubben Fana. Siste kamp løftet vi oss av en eller annen grunn betraktelig og laget fra Bjarg som vi spilte uavgjort mot sist helg ble grundig slått. I denne kampen var det veldig tydelig at positive opplevelser virker forsterkende på innsatsen og dette er vel noe vi har vært inne på før…at vi er på vårt beste når vi får en god start.

Vi begynner å se konturene av hvor guttene både liker å spille og også hvor de passer til å spille. Vi er derfor begynt å tenke litt på å trene på roller i kampene og tenkte en stund på å gjøre dette i turneringshelgene 29/5 og 4-5/6. Nå har vi fått usedvanlig mange henvendelser med ønsker om prioritert helg så jeg vet ikke helt om får dette til helt som vi tenkte. Det er mange ting som må tas i betraktning rundt dette for vi verken kan eller vil med dette spesialisere spillerne, men de som skjønner dette med roller vil ha godt av å trene på ulike roller i den grad det finnes mange varienter på et 5-er lag. Mulig vi drøyer dette til høsten og tar en liten foreldresamling om dette når vi er samlet på Voss. Vi regner som tidligere nevnt med at vi kommer til å stille 2 lag på flere turneringer til høsten og da blir dette også litt enklere når vi ikke skal administrere 12-13 spillere på et 5-er lag

Neste gang Anakonda er i aksjon er serieturnering 21/5. Påmelding til denne kommer på mail om litt.