A-lag 2011: SIL vs Kalandseid2: Trond Klever © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Stortap etter keeperskade

A-laget gikk på et stygt 1-5 tap hjemme mot FK Nubben etter at vår eminente sisteskanse Trond Arild Klever måtte kaste inn håndkleet i pausen etter en smell i første omgang. Da var stillingen 1-1. Etter pause raknet det for laget, delvis fordi vi da måtte spille med utespiller i mål.

[singlepic id=229 w=320 h=240 float=left]Vi spiller en god første omgang og Kristian Kleppe scorer etter målgivende fra Bjarte Stien, men desverre utligner Nubben 3 minutter på overtid. Keeper Trond Arild Klever(bildet) fikk seg en stygg smell og kom ikke innpå igjen etter pause.

Geir Olav Vatshelle gjør en tapper innsats som keeper i andre omgang, men kan ikke forhindre 4 baklengs, mot topplaget FK Nubben, som kjemper om opprykk denne sesongen.