Fotball: kjegler

Forslag til sportsplan for fotball

Hensikten med sportsplanen er å ha en samlet plan for fotballaktiviteten i Sædalen fotball. Dette er en langsiktig plan og hjelpemiddel for alle trenere på aldersbestemte lag helt opp til seniornivå.

Den gir noen klare retningslinjer og rammebetingelser for treneren på de forskjellige lagene. Herunder en masse praktiske opplysninger om spillet, treninger, treningsplaner.

Sportsplanen gir et minimumsopplegg for den sportslige utviklingen av hver enkelt spiller og laget. Det overordnede målet er å gi et tilbud til alle med en balansert satsing på både bredde og topp, med et riktig teknisk, fysisk og taktisk nivå.

Dette er ikke bare for trenere og ledere i SIL, men også foreldre kan ha nytte av den informasjonen som her finnes.

Forslaget til sportsplan for fotball er tilgjengelig og kan leses her i sin helhet.

Hva syntes du om sportsplanen? Legg gjerne igjen spørsmål eller kommentarer under.

[singlepic id=263 w=320 h=240 float=]

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no

2 thoughts to “Forslag til sportsplan for fotball”

    1. He he…selvsagt skal det stå sædalen IL. Sportplanen er satt sammen etter klipp og lim metoden, i tillegg til tilpasset matriale til vårt bruk. Det er tydelig at versjonen som er blitt lagt ut på nettsiden, mangler finpussen av redigering. Takker for observante lesere, og tar gjerne i mot flere innspill og forslag til forbedring av planen.
      Roar

Comments are closed.