A-lag 2012: Sædalen IL vs Strandebarm/Øystese2: Roar Fredriksen © Bernt-Erik Haaland

Ny målrekord i ruskeværet

Sædalen Il – Strandebarm/Øystese2 7-1 (2-0): Det ble tatt ny scoringsrekord da Strandebarm/Øystese2 ble nedsablet med hele 7-1 i ruskeværet på Kringlebotn søndag kveld. Aldri før har a-laget scoret syv mål i en og samme kamp.

Det var Arill Hagland som fikk æren av å åpne scoringsshowet i det 31 minutt. Ardi Lomesi skyter et hardt lavt innlegg. Arill er på løp inn i feltet fra sin indreløper rolle og sklir ballen i mål.[singlepic id=371 w=320 h=240 float=right]

Dessverre må den tekniske og kjappe høyrevingen Ardi Lomesi ut med skade etter 33 minutter, uten at SIL lot seg knekke av det.

To minutter etter kombinerer Roar Fredriksen og Marius Reikerås fint, sistnevnte kommer alene med keeper og gjør ingen feil og legger på til to null. Sædalen leder fortjent til pause.

Etter pause fortsetter hjemmelaget med sitt angrepsspill. Marius legger på til tre null etter 51 minutter på en heading etter målgivende fra Torkel Tveit (bildet).

[singlepic id=372 w=320 h=240 float=right]Dagens mål kommer i det 62.minutt. Allan Graff har passert midtstreken, slår i støtte til Roar Fredriksen (bildet) som står på midtstreken. Rutinerte Fredriksen foretar et nydelig innlegg i retning målet, keeper følger ikke med i timen og lar ballen sprette over seg og i mål. Fra midtbanen det altså.

Bare tre minutter etter går Marius Reikerås på et lurt løp, Lars Pilskog slår en nydelig stikker, og Marius er igjen alene mot keeper og gjør ingen feil og fører SIL opp i 5-0.

6-0 målet etter 70 minutter var det Lars selv som stod for på nydelig vis. Han mottar en pasning fra Øyvind Nordtveit, legger an til skudd fra 16-17 meter og plasserer ballen i krysset. Vakkert.

Strandebarm/Øystese2 får sitt trøstemål på frispark etter 82 minutter, men Sædalen IL setter sluttresultatet til 7-1 tre minutter før slutt da Helge Eikeseth finner Øyvind Nordtveit innenfor sekstenmeteren. Sistnevnte gjør ingen feil og plasserer ballen kaldt forbi keeper.

Alt i alt var dette en meget god kamp av guttene som skapte godt humør i gruppen på tross av ruskeværet denne kvelden.