Fotball: Keeper i feltet © foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Tapte uten keeper

Nordnes2 – Sædalen IL 3-1: Tross godt defensivt spill og med en utespiller i mål, holdt det ikke for guttene fra dalen. Nordnes2 scoret på de sjansene de hadde, og da blir det vanskelig.

”Heroisk innsats i dag, men vi sto ikke distansen ut. Vi fikk øvd masse på å ligge riktig defensivt og nekte motstanderne å slippe til med gode målsjanser,” sier spillende trener Roar Fredriksen etter kampen.

Vi spilte en god først omgang. Leddene lå fint. De presset oss høyt men allikevel var det en sjansefattig omgang. Ardian Lomesi var frisk på kanten og etter 35 minutter vant André Vågnes en ball. Hans spilte ut på kanten til Ardi som parkerer backen. Han kommer alene med keeper på skrå vinkel på ca 16 meter. Han runder kaldt keeper og setter den i åpent mål fra spiss vinkel. Herlig scoring!

Kjetil må ut tidlig i første omgang med strekk, og blir erstattet av Vegard Andersen.

Andre omgang har vi relativt god kontroll. Men Nordnes 2 presser på for utligning. Det får de etter at nedfallsfrukten fra en corner lander i beina på en Nordnesspiller. Han skyter et svakt skudd som går via en spiller. Dermed 1-1.

Så får de nok et billig mål.

Vi presser litt på og har et par fine raid av Ardi og Lars som gang på gang blir feilaktig avblåst for offside av en svak dommer som så ut som han hadde glemt kortene i garderoben.

Dessverre får de også et mål til på slutten da keeper Geir Olav Vatshelle går ut og møter et gjennomspill. Tar ballen sikkert, men en motspiller sparker den ut av hendene, slår den inn foran der det kommer en helt umarkert Nordnesspiller og setter den i tomt bur. Da koker det. Hele forsvaret vårt roper på frispark, for døve ører.

Sædalen spiller en god kamp defensivt. Nå mangler det bare litt fart på det offensive også kan dette bli veldig bra.

Tekst: Bernt-Erik Haaland og Geir Olav Vatshelle