G03 2011: samspill © Foto: Arve Davidsen

Sesongens siste serieturnering for Anakonda

Det var vått, det var kaldt, det var endringer i kamptid og sted kvelden før avspark, men det skal visst mer til for  å stoppe Sædalen Anakonda. Selv om det nok blir noen flere cup’er utover høsten så var dette siste serieturnering for året. Vi liker alle spennende fotballkamper, men denne gang hadde arrangøren gjort det ekstra spennende for oss ved å flytte hele turneringen på en dags varsel. Det ble noen kaotiske timer fredag kveld for å sikre at vårt mannskap kom til rett tid og sted. Vår lagleder fortjener i denne sammenheng skryt for sine kommuniksjonsevner i det familien Monsen tilsynelatende hadde korrekt oppmøte. Stor takk til alle som tok disse endringene på strak arm.

Når det gjelder kampene så stilte vi 2 lag med totalt 6 kamper. Vi er litt usikre på alle resultatene i første økt, men vi tror resultatene totalt sett fordelte seg ganske demokratisk mellom seier uavgjort og tap.  Det vi registrerte denne gang er at vi, omtrent som våre  noe mer profilerte kolleger i Brann, scorer mange mål, men prisen for det er ganske mange baklengs også. At vi scorer mange mål er forresten en positiv utvikling bare sånn at det er sagt.

Vi ser også igjen en del av de tekniske tingene vi øver på på trening og at trikseballøvelsene etterhvert ser ut til å ha en effekt. I den forbindelse benytter vi anledningen til å minne alle om å minne de små Anakondaene på å øve litt hjemme. Husk dog at dette må være en frivillig sak og at ingen presses til dette, men vi hører at det av og til er litt vanskelig å huske på dette så en liten påminnelse må være greit.

Neste oppgave for Anakonda er sannsynligvis en småbaneturnering i Arna 20. eller 21. oktober. Turneringen spilles med 3-mannslag på små mål. Dette kommer virkelig til å sette innsatsviljen og ikke minst teknikken til spilerne på store prøver. Vi ser på innendørstreningene våre om mandagen at spill med 2-3 mannslag krever full innsats og deltakelse fra alle hvis vi skal henge med. Dermed er også en påminnelse om mandagstreningene fra 7-8 på Haukeland skole publisert.

Vår vanlige fotograf hadde andre forpliktelser denne helgen så kun et arkivfoto denne gang