A-lag: Sædalen IL - Ramsøy 2-1: Marius Reikerås

Nærmer seg opprykk etter ny 4-1 seier

Ramsøy IL – Sædalen IL 1-4 (1-2): A-laget tok nok en viktig seier i kampen om opprykk på Skogen lørdag. Nå er det ikke mye som skal til før det blir 6.divisjon på Sædalen IL neste år.

–  Dette var en solid gjennomført kamp, sier trener Roar Fredriksen, som denne ledet laget fra sidelinjen i stedet for fra midtstopperplass på grunn av forkjølelse. Vi var det beste laget, konkluderer Fredriksen.

Det stod 2-0 etter en halvtime. Da hadde først Henning Aga ført Sædalen opp i ledelsen, før toppscorer Marius Reikerås doblet ledelsen etter en halvtime. Da så det kjørt ut helt til hjemmelaget fikk straffe tre minutter før pause.

[singlepic id=392 w=320 h=240 float=right]– En gratisstraffe når ballen treffer en arm. Ramsøy gir litt på og det blir litt nerver i kampen igjen helt til vi punkterer kampen med 3-1 scoringen vår i midten av andre omgang, sier Roar Fredriksen (bildet).

Det var Bjarte Eidsvik som la på til 3-1 i det 68. minutt etter at Marius Reikerås hadde fått med seg ballen inn i sekstenmeteren. Marius selv la på til 4-1 i det 75.minutt etter fint forarbeid av Ardian Lomesi.

Etter denne seieren står Sædalen med 25 poeng, 5 poeng foran Follese2 som skal spille mot Telavåg2 senere denne runden. Vinner de den, må Sædalen ha poeng mot serieleder NHH3 i siste runde for å være sikker på opprykk, eller håpe på at Follese2 avgir poeng i sin kamp.

Kampfakta

Ramsøy – Sædalen IL 1-4 (1-2)
Follese kunstgress
Lørdag 6/10/12
7.div avd. 04

Mål (assist)
0 – 1 Henning Aga (Marius Reikerås) 14’
0 – 2 Marius Reikerås (Henning Aga) 28’
1 – 2 straffe 42’
pause
1 – 3 Bjarte Eidsvik 68’
1 – 4 Marius Reikerås (Ardian Lomesi) 75’

Ingen kort.

Sædalen 4-5-1: Trond Aril Klever (k) – Bjarte Stien, Roar Tveit, Ørjan Steffensen, Tommy Cindahl – Vegard Andersen(46), Eirik Sivertsen, Helge Eikeseth (71), Henning Aga, Ardian Lomesi – Marius Reikerås. Innbyttere David Johansen (71), Bjarte Eidsvik(46)
Ubenyttet reserve: Roar Fredriksen

 

 

 

 

 

 

 

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no