A-lag: Sædalen IL - Ask Fotball 5-2: Ardian Lomesi © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Vant alle kampene i høst

Sædalen IL – NHH3 2-0 (1-0): A-laget tok sin åttende strake seier da serielederne fra Handelshøgskoles Fotballklubb ble beseiret på Kringlebotn i siste serierunde. Begge lag var allerede klare for opprykk, men det ble likevel en tett og jevn kamp.

Follese II - Sædalen IL 1-4 (0-1)

– Vi hadde høy tenning før kampen og ville vise hvem som var best i divisjonen, sier spillende trener Roar Fredriksen. Han la selv pasningen som førte til det eneste målet i første omgang. Med en langpasning fant han Henning Aga (arkivbilde) som scoret sitt femte mål på like mange kamper for Sædalen IL denne høsten.

Både keeper Trond Arild Klever og reservekeeper Bernt-Erik Haaland stod over med sykdom. Haakon Hjertnes, som vanligvis spiller midtstopper, ble den som måtte vokte buret. Som resultatet tilsier, holdt han nullen, men måtte i aktivitet en del ganger og forsvaret hjalp til med å rydde unna returene.

–  Han fikk ikke så mye å gjøre, sier Roar Fredriksen om keeperinnsatsen.

Ardian Lomesi scoret det eneste målet i andre omgang, med et fint raid. Det var hans sjette mål for sesongen, og han tar da andreplass på toppscoringslisten til Sædalen IL denne sesongen.

Helge Eikeseth var drivende god som coach på sidelinjen og samtlige spillere leverte en god arbeidsinnsats, selv om opprykket allerede var sikret og feiret.

– Tar av meg hatten for innsatsen i dag, NHH ble rett og slett kjempet i senk, sier toppscorer Marius Reikerås, som i denne kampen ikke kom til nettkjenning, men endte opp med fantastiske 25 seriemål denne sesongen.

Dette var a-lagets åttende strake seier, som startet med 2-1 seieren hjemme mot Ramsøy før sommerferien. Det er selvsagt også ny rekord i antall seire på rad.

Kampfakta

Sædalen IL – NHH3 2 – 0 (1 – 0)
Kringlebotn Ballbane
Søndag 14.oktober
7.divisjon avd.04

Mål (assist)
1-0 Henning Aga (Roar Fredriksen)
2-0 Ardian Lomesi

Sædalen IL: Haakon Hundvin Hjertnes – Tommy Cindahl (60)(80), Roar Tveit, Roar Fredriksen, Bjarte Stien – Ardian Lomesi(78), Magnus Thorsen (80), Øyvind Nordtveit, Henning Aga, Eirik Sivertsen – Marius Reikerås(80).
Innbyttere: Sondre Sælemyhr (60)(80), Øivind Giil (80), Anders Batman Mjelle (78), André Vågnes (80).
Ubenyttet: Bjarte Eidsvik, Helge Eikeseth.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no