A-lag 2011: SIL vs Kalandseid2: Roar Fredriksen peptalk © Bernt-Erik Haaland

Roar Fredriksen fortsetter som trener for A-laget

Roar Fredriksen blir hovedtrener for A-laget også i sesongen 2013. Assistenttrener blir denne sesongen Helge Eikeseth. Med seg i teamet rundt laget får de Bernt-Erik Haaland som keepertrener og mediamann. Keeper Trond Arild Klever blir lagleder rundt kampdag og Jan Nilsen fortsetter med håndteringen av overganger, forsikringer og registreringer.

[singlepic id=392 w=320 h=240 float=right]Spillende trener Roar Fredriksen førte A-laget frem til opprykksplass i 7.divisjon etter en knallsterk høst i fjor hvor samtlige kamper endte med seier. Han selv scoret 4 mål på 10 kamper forrige sesong. Tross alderen er han klar på at han også kommende sesong ønsker å spille selv.

– Jeg la opp for 11 år siden, etter tiden i Sogndal, men oppdaget ganske raskt at et liv uten å ta del i seniorfotball, er kjipe greier. Oldboysfotball er ikke noe for meg! Å være en del av Sædalens IL er naturlig, i og med at jeg bor i nærområdet og var en av initiativtakerne til oppstarten av idrettslaget. A-laget har virkelig fått sving på sakene, etter en høstsesong det luktet svidd av, med ni strake seire og opprykk til 6 div. Gi seg nå er jo bare tull, så er det jo kjempegøy, sier Roar Fredriksen.

For å fortsette som trener trengte han en assistenttrener etter at fjorårets trenerassistent Bernt-Erik Haaland ønsket å fokusere mer på hjemmesiden, og da var det ekstra gledelig at Helge Eikeseth svarte ja.

[singlepic id=216 w=320 h=240 float=right]– Han er en kar som har lang spillererfaring og vet hva det handler om. I tillegg er han en gladgutt som sprer god stemning og latter inn i spillergruppen. Er det noe som er særdeles viktig på det nivået vi befinner oss for øyeblikket, så er det trivsel og glede med å være på trening og kamp, da er Helge riktig mann å ha med til å dra litt i «trådene».

I tillegg var det ønskelig å styrke laget administrativt og keeper Trond Arild Klever tok utfordringen som kontaktperson for laget. Jan Nilsen fortsetter som overgangsansvarlig og registrerer spillere i forhold til forsikringer og lisens. Han vil nok også være tilstede på kamper, når han ikke er opptatt med håndball.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no