Sjur Torsvik i aksjon for oldboyslaget. Foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Sesongoppkjøringen i gang for oldboyslaget

Oldboyslaget er allerede i gang igjen etter julepausen. Viggos nyttårsturnering ble startskuddet og nå er treningene på banen ved Sædalen skole på tirsdager og torsdager kl. 20.30 startet opp.

Som for A-laget ble det heller ingen stormende jubel for Oldboyslaget i nyttårsturneringen. Med en fin 4-2 seier mot Minde og ellers fire tap kom det likevel noe bra ut av det.

– Det var godt oppmøte og vi viser tidvis godt spill. Artig at vi tar diskusjonene med oss om hvordan vi skal bli bedre som lag, sier oppmann Arne Hernes.

Dette lover godt for sesongen, sammen med det gode oppmøte på treningene nå i det siste.

– Vi var 12 forrige torsdag. Jeg håper vi klarer 14 denne uken, sier Arne.

[singlepic id=406 w=320 h=240 float=right]Før jul ble det arrangert avslutning med utdeling av priser. Sjur Ove Torsvik (bildet) ble suveren vinner av vinterligaen som ble avsluttet før jul. Ivan Buljovcic ble årets spiller i 2010, Børge Engelsen for 2011 og Lee Peters for sesongen 2012.

Det året du fyller 34 år er du kvalifisert til å spille oldboyskamper. Man kan også benytte en spiller som er født året før til hver kamp. Alle er hjertelig velkommen på trening!

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no