Ny seier i vinterserien

A-laget vant sin tredje kamp i Tornado Bergen Winter League da Paradis IL ble beseiret 2-1 lørdag ettermiddag.  Sædalen snudde kampen etter å ha ligget under til pause, med scoringer av Ardian Lomesi og Steffen Meiler.

Kampen skulle egentlig blitt spilt på Kringlebotn, men til tross for iherdig innsats fra lagleder Trond Arild Klever, så var det vanskelig å få vekk isen som dekket enkelte steder av banen. Kampen ble dermed i siste minutt flyttet til Paradis Idrettsplass.

I keeper Klevers skadefravær måtte tidligere keeper Bernt-Erik Haaland igjen ta på seg hanskene og valgte å ha solen i ryggen da Paradis skulle ta sin handicapstraffe før kampen begynte. Om det var solen i øynene eller andre årsaker som gjorde sitt til at ballen gikk i stangen, kan man jo bare spekulere i, men at det stod 0 – 0 før kampen var selvsagt Sædalen mest fornøyd med.

Selv om Sædalen stilte med et redusert lag og uten drakter på grunn av skader og generelt høyt forfall denne dagen, viste det seg at laget etter hvert begynner å få ro i spillet. Anført av den sentrale midtbaneduoen Sivertsen og Thorsen ble ballen fordelt fint rundt i laget. Også bakre firer spilte med stor ro.

Likevel var det Paradis som noe ufortjent gikk inn til pause med ledelsen etter at Sædalen hadde produsert de største sjansene.

Smørås II vs Sædalen IL 3 – 4 ( 1 – 1)

Laget med de gule vestene for anledningen gav ikke opp og fikk betalt for den iherdige innsatsen da Bjarte Stien(arkivbildet) finner Ardian Lomesi med et fint gjennomspill. Ardian kommer alene med keeper og setter ballen i nettet.

Dette ser ut til å bli resepten utover i kampen, og i en lignende situasjon, blir Ardian ulovlig hindret på vei mot mål, noe som resulterer i korrekt utvisning for Paradis midtstopperen.

Ti minutter før slutt, mottar Sondre Sælemyhr ballen ute på høyrekanten, legger et perfekt innlegg på bakerste stolpe, hvor den unge hospitanten Steffen Meiler kommer på et lengre løp bakfra. Guttespilleren gjør ingen feil og pannebrasker ballen i mål, til det som skal bli vinnermålet.

Paradis IL legger inn en liten sluttspurt, med ett visst press på Sædalens mål. Men de lyseblå rir det av med to cornere, noen utboksningsforsøk og Jahn-Terje Nilsens redning på streken.

Dermed vinner Sædalen IL sin tredje kamp i Tornado Bergen Winter League og havner på andre plass i gruppe 3, etter alt å dømme godt nok til å bli blant de tre beste toere til å gå videre til kvartfinalene.

Sædalen IL –Paradis IL 2 – 1 (0 – 1)