A-lag: Roar Fredriksen holder peptalk i pausen mot Mann foto: © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Fredriksen: – Arbeidsuhell

Seiersvante Sædalen gikk på en smell da laget tapte hele 4-1 borte mot Kalandseid fredag kveld. Etter en dårlig første omgang av Sædalen, var hjemmelaget effektive og ledet 4-0 til pause. Andre omgang vinner Sædalen 1-0 etter scoring av Roar Fredriksen på frispark.

– Arbeidsuhell. Kil scorer omtrent på de mulighetene de får, vi er ineffektive. Det kunne fort stått 4-4 etter førsteomgang. Andre omgang vinner vi. Det klabbet litt hele veien, så vi har noen konkrete ting å jobbe med, til neste kamp, sier spillende trener Roar Fredriksen.

Reaksjonene fra noen av spillerne rett etter kampen var følelsesmessig litt annerledes: – Drittkamp!

Pasningene satt ikke og frustrasjonen økte. Kalandseid var effektive. Det gikk på tverke for guttene fra Sædalen.

Andre omgang var bedre, Sædalen gikk også seirende ut av den isolert sett. Roar Fredriksen satt inn omgangens eneste mål, da han klinket inn et frispark.

– Det positive var jo at vi vant andre omgang, sier keeper Trond Arild Klever, som ellers fant lite å glede seg over i denne kampen: – Vi var litt småsure alle mann.

Dette er Sædalens første serietap siden mai i fjor.