Sædalen - Harding 2-3: Henning Aga scorer 1-0 målet foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Seier i siste hjemmekamp

Sædalen – Samnanger 5-3: Etter en noe ustabil høst vant a-laget sesongens siste hjemmekamp med 5-3 over Samnanger på Kringlebotn søndag. Nå må laget også vinne den siste kampen samtidig som Sleipner taper sin siste kamp for å ta tredjeplassen på tabellen.

Etter at Kalandseid og Søfteland spilte 1-1 er det ikke lenger mulighet for Sædalen å ta igjen Søfteland på tabellen, noe som kunne gitt muligheter for kvalikkplass og opprykk.

Henning Aga scorer mot Mann på MøhlenprisEt ungt Samnangerlag skulle bli lett match for et litt mer rutinert Sædalenlag. I hvert fall tilsynelatende. Til pause stod det hele 3-0 etter scoringer av Tommy Cindahl, Henning Aga(arkivbilde) og Magnus Thorsen.

Kanskje hjemmelaget tok litt for lett på det i andre omgang for Samnanger kom tilbake to ganger før Henning Aga igjen økte ledelsen til 4-2, men bortelaget gav seg ikke og reduserte nok en gang før Marius Reikerås punkterte kampen til 5-3 helt i slutten.

– Etter en «leken» første omgang og fortjent 3-0 ledelse, så ble det «håndbrekket» på i andre omgang. Ledelsen ble raskt til 3-2 og full kamp igjen. Heldigvis klarte vi å varte opp med noen mønsterangrep i andreomgang også, og to mål, sier spillende trener Roar Fredriksen.