A-lag: Takling mot Baune3 2011

Knepent tap mot 5.divisjonslag

Nordre Holsnøy – Sædalen IL 5-4: Gjestene fra Sædalen hadde hjemmelaget i kne og ledet hele 4-1 før hjemmelaget slo til med en serie dødballer som de lyseblå ikke klarte å håndtere. Likevel veldig bra første del av kampen, til tross for tap.

– Førsteomgangen var helt suveren, sier Marius Reikerås. – Vi ledet 4-1 til det gjenstod ca. 30 minutter, så hvordan vi klarer å slippe inn så mange mål på dødball er jo en liten gåte. Men, dette lover bra for sesongen, avslutter storscoreren.

Sædalen hadde med seg kun en innbytter til denne kampen, noe som den andre omgangen bar preg av. – Mange ble slitne, og når vi ikke hadde flere innbyttere å sette innpå så ble vi presset hardt bakover, sier midtstopper Øyvind Hannisdal, som selv måtte gå av banen ti minutter ut i andre omgang etter en smell i ankelen. Han ble erstattet av spillende trener Roar Fredriksen, som var SILs eneste innbytter for anledningen.

Sædalen vinner likevel sin gruppe i Tornado Bergen Winter League og skal møte naboklubben Kringlebotn til duell i kvartfinalen lørdag 8.mars på Nygårdsmyren.