Tommy Cindahl

Storseier over bunnlaget

Sædalen IL – Samnanger 6-1: Bunnlaget Samnanger ble feid av banen med seks baklengs på Kringlebotn lørdag ettermiddag. Kun en liten konsentrasjonssvikt av hjemmelaget på slutten hindret større sifre.

SIL vs SN Neset 2-2: Benjamin Wigum alene mot keeper
Benjamin Wigum scoret et mål og hadde to assist i denne kampen. Arkivbilde: © fotballbilder.no

Lagleder Trond Arild Klever oppsummerer kampen slik: «Kampen startet med Samnanger press og vi sleit tidvis med å få kontroll på noen av de høye spillerne til Samnanger. Midtbanen ble dratt for mye ut av posisjon. Dette fikk vi korrigert etterhvert. Når Lars Hauso kaster ballen direkte i mål etter 20 min så går lufta litt ut av Samnanger. 2-0 kommer på nytt innkast fra lars som David header mellom hanskene på en svak Samnanger keeper og i mål etter 30 min. I det 38 minutt får vi frispark fra ca 35 meter. Benjamin later som han skal skyte, men slår en fiks pasning litt til venstre for seg. Lars banker ballen kontant i mål

Alt i alt veldig bra gjennomførte 75 min. Ikke fornøyd med at konsentrasjon og innsats faller siste 15 min og vi får en baklengs. Bare en meget god Didrik reddet oss i denne perioden fra å få flere baklengs»

I sin andre sesong for Sædalen IL har Benjamin Wigum nå notert seg for ti assist i serien, femten assist hvis man også inkluderer treningskampene.

Sædalen IL – Samnanger 6-1 (4-0)