Sædalen IL takker for seg etter årets Voss Cup

Voss Cup 2014 – suksess nok en gang for Voss FBK. Arve Davidsen har på vegne av oss sendt følgende beskjed til Arne Førde, Voss Cup-generalen:

Hei Arne

For Sædalen IL er Voss Cup 2014 i praksis historie og vi kunne satt oss ned og talt antall seire, uavgjorte og tap. Vi nøyer oss med å konstatere at vi sannsynligvis vant noen kamper og ganske sikkert tapte noen også. For oss er det ikke dette Voss Cup handler om.

Vi liker jo å si at Voss Cup er årets begivenhet i Sædalen IL og årets utgave bidrar nok til å underbygge denne posisjonen. Vi var i år så heldige at sommerværet spilte på lag og det forsterker jo trivselsfaktoren på Voss. I skrivende stund rapporteres det om tilbakemeldinger fra mange foreldre om en opplevelse av et prikkfritt arrangement og det er jo kjekt både for oss og dere. Eneste klagen jeg har hørt var at folk kom litt tidlig til Voss grunnet betydelig mindre kø i år, og den tror jeg vi kan leve godt med.

Vi er svært takknemlige for at vi i år igjen fikk bo på Bømoen, slik at vi kan bruke Voss Cup til å skape det miljøet i klubben vår som vi ønsker. Det er uvurderlig for oss å kunne bo samlet slik at vi får snakket sammen på tvers av lagene på kvelden, vi får felles frokoster og ikke minst grillfesten. Vi kan i år rapportere om at det ikke er registrert noen form for problemer på Bømoen og at de små frustrasjoner som var i fjor har vært borte i år.

 

Arne Førde og Arve Davidsen foto: Kjartan Olsen
Arne Førde og Arve Davidsen foto: Kjartan Olsen

Vi fikk soveplass til alle, Voss Cup materiell til alle, mat når vi skulle og grillfesten begynner å bli rutine etter noen innkjøringsår. Vi hadde en del mat til overs som vi lå på kjøl når vi dro og jeg håper kjøkkenet synes det var ok at vi overlot til dem å avhende dette. Ellers satte vi pris på å få æren av å spille åpningskampen på den nye flotte kunstgressbanen. Det er også svært hyggelig for oss at du tok deg tid til å komme innom grillfesten vår på lørdag.

Jeg var selv tilstede for utsjekk av alle brakkene og jeg tror vi kom fra det også med æren i behold. Det manglet koster etc. i en del brakker, men det fikk vi ikke gjort noe med. Vi håper jo at vi til neste vår igjen planlegger innkvartering på Bømoen og da har vi notert oss en del egne forbedringspunkter, men det går utelukkende på indremedisinske forhold og organisering av egne lag og egen informasjonsflyt i forkant av storinnrykket.

Jeg tillater meg på vegne av Sædalen IL å takke så mye for oss og gratulere deg og resten av Voss Cup organisasjonen med det som for oss fremstår som et prikkfritt arrangement. I dag er det nok mange slitne gutter og jenter, men i morgen er jeg helt overbevist om at de allerede begynner nedtellingen til neste år.

Vel blåst og på gjensyn,

Arve Davidsen, Sædalen IL

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no