A-lag: Roar Fredriksen holder peptalk i pausen mot Mann foto: © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Sluttspurt sikret tre nye poeng

Vestkysten – Sædalen 1-3: En forrykende sluttspurt på Varden Kunstgress sørget for tre nye poeng til Sædalens a-lag søndag kveld. Vestkysten tok ledelsen i første omgang, men de lyseblå kom sterkt og snudde kampen det siste kvarteret og befestet dermed sin stilling på toppen av tabellen.

– Vi ligger under 1-0 i store deler av kampen og skaper mer enn nok sjanser til å lede med både to og tre mål. Vi får den forløsende utligningen 14 minutter før slutt, derfra og ut puttet vi ytterligere 2 mål. Vi vant kampen fortjent til slutt, sier spillende trener Roar Fredriksen etter kampen.

I tillegg hadde Sædalen store sjanser som da Eirik Sivertsen bommet på straffe og ikke minst Haris Milaks annullerte mål.

Sædalen vs Søre/Nore Neset 2-2: Harris Milak utligner til 1-1 foto: © fotballbilder.no
Haris Milak fikk et mål annullert i denne kampen. arkivfoto: © fotballbilder.no

Harde fakta:

• Roar Fredriksen scoret sitt første mål i serien for sesongen i denne kampen.
  • Didrik Furnes spilte sin kamp nr. 25 totalt (seriekamper + treningskamper) for klubben. Kun 14 spillere har spilt 25 kamper eller mer for klubben.
  • Eirik Sivertsen gikk forbi Torkel Tveit på maratonlisten med antall spilte seriekamper: 31-30, og ligger nå på femteplass.
  • Benjamin Wigum klatret opp til delt fjerdeplass på maratonlisten for antall assist i seriespill og ligger der sammen med Øivind Giil, hvor de begge har notert seg for elleve assist.
  • Sædalen scorer nå tre mål i snitt pr. kamp og slipper inn kun 1,13!

Vestkysten – Sædalen IL 1-3 (1-0)