Høgg ned trærne, lag ny bane – onsdag 18.februar

Det nærmer seg oppstart av bygging av Sætersdalbanen. 

Sætersdal banen

Siden sist har flere meldt seg på for å bidra med sin kompetanse inne flere fagfelt. Det er flott og se at interessen er stor. Både Byggekomiteen og styret jobber i høyt tempo med å hente inn både tilbud og finansiering. Mye er allerede på plass.

Nå har vi fått godkjenning fra Grunneier til å felle all skogen på tomten. Dermed sender vi ut en full mobilisering av alle med motorsag i Sædalen IL om å stille m/sag, på tomten, onsdag 18. februar, kl. 1800. Vi oppfordrer alle til å bruke relevant sikkerhetsutstyr – Kraftige sko/vernesko, vernebriller og hansker.

Alle som ikke har sag, men ønsker å bidra med ren muskelkraft, kan selvfølgelig også stille. Her blir det mulighet for en god treningsøkt!

Trenger også noen som kan ta seg av å besørge Kaffe/Drikke/Motivering av både motorsagførere og bærere. Her er det bare å melde seg!

OPPDATERING:

Hei alle sammen,

Har fått noen tilbakemeldinger på at det var seint å begynne kl 1800, og i etterpåklokskapens lys ser jeg dette. Da tenker vi først og fremst på dagslyset som utvilsomt er en viktig faktor i denne sammenhengen.

Nå har Thomas Ask – far til Theo på Sædalen Orkan 08 & Jonas på Sædalen Sharks 05

og Rannveig W.Abada Abada – mor til Zakaria på Sædalen Falk 1 (2004), tilbudt seg å lage hjemmelaget lapskaus til arbeidsfolket.

Dermed kan vi nærmest komme rett fra jobb og få litt mat før vi begynner.

Så – Jeg vil i hvert fall være på tomten fra 1645 (onsdag 18. februar) og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme.

Hvis det er noen som ønsker å begynne før dette, så er det fritt frem å ta seg en økt i helgen også. Ikke sett i gang alene – men gjerne gå sammen et par stykker. Da kan man fokusere på å legge ned de største trærne først. Studer tegning vedlagt.

Vi oppfordrer alle til å være forsiktig – bruke relevant sikkerhetsutstyr – Kraftige sko/vernesko, vernebriller, refleks-vest og hansker.

 

Mvh

Wilhelm M.

7erbane

Lagledere: Send infoen videre ut i lagene og til alle foreldre. Koordinere at alle lag stiller med folk!

Mvh banekomiteen, v/Wilhelm M

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no