G16 stormer videre i NM-kvaliken

Torsdag kveld var det Nest-Sotra som fikk unngjelde da Sædalen gjestet Skålevik. Guttene fra dalen gav seg ikke før resultattavlen viste 0-7. Nå venter Brann i neste runde.

g16_nestsotra-1
Lagbilde G16 mot Nest-Sotra. Foto: Karstein Oen

Sædalen hadde full kontroll på kampen, men var likevel bare tidvis gode. Bortelaget produserte mange sjanser, men uttellingen kunne vært bedre:

– I andre omgang var Nest-Sotra knapt over midten, og vi skapte mange sjanser i tillegg til scoringene våre. Det kunne vært tosifret og vel så det, er rapporten fra trener Stig Johannesen.

Markus Fossnes var tilbake etter åtte uker på sidelinjen med skade. Det ble en god kamp for Fossnes som svarte med å score hattrick. Det tok han fem minutter å åpne kontoen på et klassisk Sædalen-angrep. Opprulling på høyrekanten, Simen Oen legger ut 45 grader og pang i mål.

–  Nå ser vi frem til Brann i neste runde. Vi håper på hjemmekamp. Forberedelsen til den kampen skal, som alltid, være optimale, sier oppmann Bjørn Liabø.

Også trener Roar Fredriksen har gjort seg opp noen tanker om møtet med Brann: – Vi har en plan for hvordan vi skal angripe brannkampen, så litt fokus på det i treningsarbeidet, blir det fremover, sier han.

Vinneren av kvalikfinalen går videre til sluttspillet i NM som består av 16 lag. Taperen får en sjanse til mot det laget som taper kvaliken i Rogaland. Den finalen spilles mellom Bryne og Viking. To gode lag som vi har spilt jevnt med flere ganger tidligere.

Nye tilskudd til laget; Haakon, Mathias og Erling. Foto: Karstein Oen.

Nest-Sotra – Sædalen 0-7 (0-4)