Kjøp din andel i den nye kunstgressbanen!

nybaneVi tar stadig nye steg i retning ny 5er-kunstgressbane til ungene våre. Nå lanserer idrettslaget et andelssalg som en viktig del av finansieringen av kunstgresset. Banen er delt opp i 1176 symbolske andeler, der du kan kjøpe «din bit» av banen. Hver andel koster kun 500 kr – det hele er veldig enkelt og foregår på

http://sedalen.superinvite.no

Du kan velge om du vil kjøpe i ditt eget navn, i barnas navn – eller anonymt. Alle navngitte bidragsytere vil få navnet på en plakat som skal henge ved banen.

De første maskinene ruller inn på tomten allerede nå før helgen. Planen er at banen skal være ferdig til skolestart.

Men da er vi helt avhengig av hjelp fra alle foreldre og besteforeldre. Dugnad og salg av andeler i banen er en vesentlig del av finansieringen, og avgjørende faktorer for de fondene vi har søkt. Vi blir målt på vilje og engasjement i lokalbefolkningen – så nå er det bare å vise alle hva vi kan få til i Sædalen. Nå får vi muligheten til å bygge en bane – nå må vi vise at vi får det til. Kjøp derfor din andel av banen i dag!

Alle kjøp kan heves fritt i 14 dager (eksl. gebyrer). Skulle hele prosjektet mot formodning ikke bli noe av, vil alle få refundert sin andel. Noen andeler er foreløpig reservert for salg til sponsorer. 

bane_del

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no