Fana 2 - Sædalen 1-2: Jonas Fredriksen scoret før det var gått ett minutt. Foto: Jesper Hadler-Olsen

Fana 2 – Sædalen 1-2 (1-1)

Kampen på Nesttun idrettsplass var knapt i gang, da Jonas Fredriksen(14) mottok ballen på spissen av Fana2 sin sekstenmeter og rappet til med et skudd, Fanakeeper, Ådne Nissestad, var ikke klar, og ballen føk inn bak ham før han fikk løftet på armene, 1-0 til bortelaget, allerede etter 30 sekunder.

I første omgang, bølget spillet fram og tilbake, der det var bortelaget som produserte de største sjansene. Andreas Sjo hadde muligheten ved flere anledninger, uten at det ble uttelling. Rett før pause kom Fana til sin eneste sjanse i omgangen, etter en slurvete klarering rett ut i returområdet, Fanaspiller fanget opp ballen og banket den i nettaket, uttagbart for Didrik Furnes i Sædalenmålet.

I 2 omgang, så fortsetter Sædalsguttene å produsere sjanser og slet med å få uttelling, helt til Andreas Sjo forandret strategi alene med Ådne Nissestad i Fanamålet. Å finte ut keeperen for å sette ballen i et tomt mål, var det som skulle til for at Andreas skulle komme på scoringslisten i denne kampen.

2-1 til gjestene var et riktig resultat, ut fra sjanser og spill. For andre gang denne sesongen så gikk «lillebror» av med seieren i lokalderbyet, de eneste poengene Fana 2 har avgitt denne sesongen, er det guttene våre som har sørget for. Nå er Sædalen for alvor med i kampen om opprykk til 4 divisjon. Det blir utvilsomt en spennende høst for A-laget.

1-2: Andreas Bøe Sjo (Kristoffer Skjelde) 57’

Gult kort: Fredrik Hellesnes og Sander Dyngeland, Fana. Eirik Sivertsen og Tommy Cindahl,  Sædalen IL.

Fana 2: Ådne Nissestad – Sander Dyngeland, Sindre Arnestad, Vegard Austevoll, Tomas Totland – Erlend Aase, Robin Kjell Tshisekedi, Fredrik Hellesnes, Skage Simonsen Lehland – Marius Wichne, Mathias Soltvedt.
Innbyttere:  Lars-Erik Løwø, Jacob Emil Tornes, Arvis Austevoll, Bendik Nordtveit.

Sædalen (4-5-1): Didrik Furnes – Arne Eng, Lars Hauso, Roar Fredriksen, Stian Sætersdal – Jonas Fredriksen, Eirik Sivertsen, Ulrik Fredriksen, Kristoffer Skjelde, Benjamin Wigum – Andreas Bøe Sjo.
Innbyttere:  Tommy Cindahl, Simen Oen.
Ubenyttet:  Andreas Nilsen, Adrian Hopland, Nicolai Oa,  David Johansen.

• Jonas Fredriksen (bildet) scoret ikke bare tidenes raskeste mål for Sædalens A-lag, men også sitt første mål for A-laget.