Guttelaget møter Bønes i Mester-finalen

Som vinner av 2. divisjon avdeling 01 i høst skal guttelaget spille Mester-finale mot Bønes som vant 2. divisjon avdeling 02. Finalen spilles torsdag 19. november klokken 20.00 på Kalanseid Idrettsplass.

Sædalen vant sin avdeling med 29 poeng foran Kjøkkelvik/Olsvik med 28 poeng. Guttelaget gikk gjennom høstens avdeling uten tap, hadde ni seirer og spilte fire kamper uavgjort.

Bønes vant sin avdeling med 23 poeng foran Loddefjord med 21 poeng. De vant syv kamper, spilte to uavgjorte og tapte en kamp.

Sædalen har for det meste benyttet 14- og 15-åringer på dette laget i løpet av sesongen. I vår rykket laget ned fra 1. divisjon, men med en sterk høstsesong blir nok laget påmeldt 1. divisjon også neste år.