Friidrett

BERGEN3000: 10.06.2023

Sædalen IL arrangerer mosjonsløpet Bergen3000, rundt Store Lungegårdsvannet. Som navnet tilsier har løpet en distanse på 3000 meter (3 KM) i en løype som strekker seg fra Amalie Skram Vgs, via Møllendal allmenning og tilbake til AdO-arena. Løpet går altså rundt Store Lungegårdsvannet i Bergen. Løypetraseen følger en trygg gang- og sykkelsti hele veien rundt vannet, og passer for alle aldersgrupper; store og små, unge og gamle. I BERGEN 3000 er det ingen forutsetning at du må løpe; her kan du rulle, gå, jogge eller løpe. BERGEN 3000 et løp for deg som vil sette personlig rekord på 3000 meter, et løp for deg som vil gjennomføre ditt første mosjonsløp og et løp for deg som vil aktivisere familien.

For å kunne arrangere et trygt løp for deltakere og omgivelsene er det ett stort behov for dugnadsinnsats under løpsdagen, 10 juni 2023. Informasjon og behov finner du her. 

Sædalen medlemmer får frem til 31.05 rabattert pris på startnummer til 3000 meterløpet for voksen og barn, ved å bruke henholdvis koden: Sædalen V og SædalenB. Påmelding gjøres vi Eq-Timing.


Sædalen IL sin friidrettsgruppe er for tiden lagt ned. 

Om det er voksne personer som kunne tenke seg å være med å bygge opp et bredere tilbud innen friidrett, bes det om at de tar kontakt med styret i Sædalen IL ([email protected]) eller daglig leder ([email protected])