Økonomistyring

Her finner du relevant informasjon om økonomistyring i Sædalen IL. Retningslinjer, skjemaer og oppdatert informasjon om hvordan vi jobber med å fornye, forenkle og digitalisere økonomiarbeidet i idrettslaget.

Har du utgifter som skal refunderes? Sædalen IL benytter tjenesten www.iutlegg.no Her kan du enkelt legge inn refusjonssaker som raskt blir behandlet og tilbakebetalt til kontoen din.

Her er brukerveiledning:

Har du refusjonssaker som ikke kan sendes via iutlegg.no? Send til [email protected] Bruk refusjonsskjema og legg ved nødvendig dokumentasjon. Det er et krav at både refusjonsskjema og dokumentasjon lagres og sendes som PDF.

Har du faktura som skal betales? Send til [email protected] Fakturaene behandles maskinelt og det er et krav at de lagres og sendes som PDF.

NB! Sørg for at fakturaene sendes over i god tid før forfallsfrist.

Retningslinjer og dokument:

Kontaktpersoner:

Økonomigruppen i Sædalen IL består av følgende personer: Vilde Brodahl (daglig leder), Leif Kåre Hatlevoll (økonomiansvarlig håndball), Arild Nordrevoll (økonomiansvarlig fotball) og Christian Eriksen (AltCtrl AS).

Vi oppfordrer trenere og lagledere om å benytte seg av økonomiansvarlige for å søke råd og veiledning ved behov. Kontaktdetaljer:

Håndball: Leif Kåre Hatlevoll [email protected]

Fotball: Arild Nordrevoll [email protected]

Taekwondo: Lise Leknesund

Daglig leder: Vilde Brodahl [email protected]