Basket

Liker du lagspill, fart og spenning? Basket er en fartsfylt lagidrett der du trener kondisjon, styrke og teknikk.

Lagene består av 4 eller fem spillere (avhengig av årsklasse) som prøver å score poeng mot hverandre ved å kaste en ball gjennom en ring. På internasjonal basis er basketball en av de mest populære idrettene i verden. Spillet ble oppfunnet av kanadieren James Naismith.

Basketball foregår hovedsakelig på en innendørs basketballbane som en konkurransesport. Sporten regnes som en sommersport, og er en del av sommer-OL.

Nattland Basketballklubb ble en del av Sædalen IL i 2012. Sædalen IL tilbyr i dag basket til jenter født 2007/2008. Vi spiller kamper ca. to helger i semesteret og deltar på en cup i året.

Laget vårt heter SiL Nattland Flyers og vi har 17 spillere på laget.

SiL vil gjerne har flere lag, så meld din interesse som trener eller lagleder!

Tid Gruppe Hall
Mandag 19.00 – 20.00 5.-6.klasse Nattland oppveksttun
Onsdag 19.00 – 20.00 5.-6.klasse Nattland oppveksttun

Påmelding av nye medlemmer og spørsmål skjer via ny e-post til [email protected]

Utstyr:

Det kreves ingen utstyr utover hallsko og drikkeflaske for å delta.

Bidra til din gruppe:

For å kunne avholde treningene er vi avhengige av dere foreldre. Vi ønsker å ha 2-3 foreldre per gruppe for å kunne dele på oppgavene. Det det er en fordel å ha spilt basket før for å være trener, men det er ingen krav da det også er viktig å ha foreldre til andre oppgaver enn trenerarbeid. Norges Basketballforbund Region Vest arrangerer trenerkurs. Meld deg gjerne som trener eller kontaktperson dersom du ønsker å komme i gang med nytt lag.

Har du andre spørsmål ta kontakt med Linda Thue Lydersen, [email protected], 93050580 eller send en epost til [email protected]

Les mer om basket på:

www.Basket.no