Medlemsfordeler

Som medlem i Sædalen IL får du medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere. Vi oppfordrer alle medlemmer til å bruke tjenestene fra bedrifter som støtter idrettslaget. Her følger en oversikt over medlemsfordeler:


For medlemmer av Sædalen IL tilbyr Autosalg og Meca svært gode produkter og tjenester til en konkurransedyktig pris på kjøp av bil, verkstedstjenester, dekkhotell med mer. Oversikt over rabatter og kickback finner du her..


Kjørpent.no tilbyr klubbens medlemmer og venner spesialpris på trafikkopplæring. Sjekk ut pakketilbudene og rabattene her..


Garanti Eiendomsmegling, Landåstorget: Klubbens medlemmer får gratis verdivurdering. Som en del av samarbeidsavtalen tilbyr Garanti Eiendomsmegling gratis verdivurdering av bolig til dere som lurer på hva den er verdt, med skriftlig tilbakemelding innen 48 timer. Mer info her..


Nike / Torshov Sport Bergen: Klubbens medlemmer får rabatt på 15 % på veiledende priser inklusiv mva på alle Nike produkter (Sko, klær og tilbehør) og 25 % ved gruppekjøp/felleskjøp.

Det forhandles også om en tilleggsavtale på utstyr som Nike ikke leverer, blant annet til håndball. Avtale skal være på plass i løpet av utgangen av 2019.


Torshov Sport og Sædalen IL samarbeider om å avholde handlekvelder for klubbens medlemmer minimum to ganger i året.

Klubbkolleksjonen til Sædalen IL finner du her:
https://www.torshovsport.no/klubbservice/din-klubb/saedalen-il


Extra Sædalen: Butikken er idrettslagets nærbutikk og en av idrettslagets hovedsponsorer. Klubbens medlemmer får spesialtilbud med rabatt på utvalgt utstyr på klubb- og handlekvelder når Extra-logoen trykkes på. Extra Sædalen profilerer også idrettslaget i butikken og bistår som kommisjonær hvis du ønsker å knytte din grasrotandel fra Norsk Tipping til Sædalen IL.


Peppes Pizza Skjoldskiftet: Klubbens medlemmer kan via Spond bestille og gi cashback på 10% til Sædalen IL. Ved gruppebestillinger til sosiale kvelder i idrettslaget får man alle pizza til kroner 178,- per stykk (for pizza i prisklassen opp til kroner 238,-). Gruppebestillinger avtales nærmere med daglig leder.


Bergen Elektro Team (BET): Klubbens medlemmer får ferdig installert ladeboks klar til bruk for kroner 13.400,- inkl. mva (normal markedspris kroner 15.000,-).

Prisen forutsetter at det er plass til ny sikring i sikringsskap, at det er ledig kapasitet på hovedsikring, inntil 10m kabel på vegg fra sikringsskap og 16A lading. For hver ladeboks som bestilles vil idrettslaget motta en engangssum på kroner 700,-.


Spenst Nesttun: Klubbens medlemmer får fordel med treningsavtalen vi har med Spenst Nesttun. Aktive utøvere, søsken (under 16 år), trenere og ledere får medlemskap for kroner 299,- per mnd. Foreldre, støtteapparat etc får medlemskap for kroner 399,- per mnd. Prisene gjelder for medlemskap med 12 mnd bindingstid. Juniormedlemskap 12-15 år har ingen bindingstid.