Ny signering: Kjørpent.no

Trafikkskolen Kjørpent.no er med på laget som ny sponsor for Sædalen IL. Som en del av avtalen får medlemmene våre gode priser på trafikkopplæring.

Vi ønsker i fellesskap å få frem samfunnsengasjement og ansvar som støtter opp under Sædalen ILs satsing på barn og unge i nærmiljøet. Samtidig er dette en fin måte å profilere Kjørpent.no som det lokale alternativet for trafikkopplæring.

Trafikkskolen holder til i Solheimsgaten 12 og gjennomfører sine kurs der. Vi vil også samarbeide om trafikale grunnkurs lokalisert i Sædalen, mer info om dette vil komme.

Trafikkskolen Kjørpent i Bergen består av et lærer-team på 8 lærere som ønsker å hjelpe deg i førerkort klasse B, B-automatgir, MC (lettsykkel, mellomtung og tung), tilhenger og trafikalt grunnkurs. De holder kursene i de førerkortklassene du trenger og i tillegg holder de ledsagerkurs, ECO-drivingkurs og 65+ kurs.

Roger Bjørnø, daglig leder i Kjørpent.no og Pål Hafstad Thorsen, daglig leder i Sædalen IL

Kjørpent.no bidrar økonomisk til idrettslaget med et fast beløp hvert år. Samtidig ligger det en bonus for Sædalen IL i kampanjer og profilering ved at mersalg og økt kundetilstrømming til Kjørpent.no vil generere cashback når medlemmer av Sædalen IL tar kurs og opplæring gjennom trafikkskolen.

Medlemsfordeler: For medlemmer samt foreldre og familie av medlemmer i Sædalen IL tilbyr Kjørpent.no svært gode produkter og tjenester til en konkurransedyktig pris. Ved påmelding til kurs skriver du kode «Medlem Sædalen IL» i kommentarfeltet.

Trafikalt grunnkurs: Normalt kroner 1190.-, men spesialpris for Sædalen ILs medlemmer og venner kroner 950,-. Her melder du deg på kurs:
https://kjorpent.no/

Mørkekjøring inkludert trafikalt grunnkurs. Normalt kroner 2790,-, men spesialpris for Sædalen ILs medlemmer og venner kroner 2550,-.

Tillegg: Anders Werner er engasjert i Sædalen IL på fritiden, samtidig som han er trafikklærer av yrke. Han tilbyr opplæring på kl B96/BE (utvidet tilhengersertifikat) og tilbyr en god pris på dette. Førerkort klasse B kode 96 koster normalt kroner 6500,-. Spesialpris for Sædalen ILs medlemmer og venner på pakketilbud til kroner 5700,-. På førerkort kl BE som normalt koster kroner 9000,-. Spesialpris for Sædalen ILs medlemmer og venner på pakketilbud til kroner kroner 7700.-. Ta kontakt på e-post [email protected]

Bonus for idrettslaget: Elever som kommer fra Sædalen IL og begynner å kjøre hos Kjørpent.no og fullfører opplæringen på klasse B, gir en cashback til idrettslaget på kroner 450,- for de 15 første elevene i ett kalenderår, og kroner 800,- fra 16 elever og videre oppover.

Sædalen IL får også cashback på opplæring gitt av Anders Werner på kroner 200,- per elev som fullfører opplæringen.

Tilbudet gjelder for medlemmer samt foreldre og familie av medlemmer i Sædalen IL. Er du ikke medlem, anbefaler vi støttemedlemskap i idrettslaget! Ta kontakt på e-post [email protected] for å bli medlem.Kontaktdetaljer: Besøksadressen er Solheimsgaten 12. E-postadressen er [email protected] og telefon 45050607. Nettside:
https://kjorpent.no/Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL