G99 fortsetter å vinne!

Lørdag var det ny seriekamp, borte mot Nore Neset. Nok en gang viste guttene at de lærer noe nytt fra uke til uke. Denne gangen var det laget fra Nore Neset som fikk smake på hardtarbeidende og godt samspilte Sædalsgutter.

Etter en knapp halvtimes kjøretur sørover, så fant alle fint frem til aktivitetshuset på Nore Neset. Etter en god oppvarming og gjennomgang av taktiske disposisjoner, så var kampen i gang. Denne gangen på en litt nervøs og nølende måte, vi kom fort bakpå med 2 mål . Men med et par justeringer i forsvar og klare avtaler i angrep, så snudde resultatet,  to mål under,  ble til både 3 og 4 måls ledelse i løpet av omgangen. Anders viste solide takter i målet, han vartet opp med redninger som ble omtalt på tribunen som fantastiske.

Fremover på banen brukte vi riktignok noen ekstra sjanser på å få ballen i mål, mest fordi Nore Neset også hadde med seg en solid keeper i dag, men han hadde ikke en sjanse når både Jonas og Ulrik, ved flere anledninger hadde fintet motstanderne ut i pølseboden, for så å sette ballen sikkert i mål.

Keeperbytte i pausen, førte Anders ut på banen og Ulrik inn i målet. Denne omgangen fortsatte stort sett som i første omgang, Sædalen skapte de fleste sjansene, både ved raske overganger, men også ved godt utførte finter som ga gode skuddmuligheter. Uheldigvis fikk vi ikke like god uttelling i andre omgang, men best av alle sjansene, så husker vi Andreas sitt mål fra vingen, trodde vi. Angrepet ble nydelig rullet opp fra venstre mot høyre, og da Markus F slapp ballen perfekt videre til Andreas som kom flygende igjennom fra vingen, og deretter plasserte ballen knallhardt i stang og inn i nettet, trodde alle at dette var et nydelig mål, men det var ikke dommeren enig i, han hadde sett at Andreas trampet over streken og måtte annullere dagens flotteste mål.

Sluttresultat: Nore Neset – Sædalen IL  8 -11

Skrevet av Roar Fredriksen

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no