Håndball Illustrasjonsbilde

Guttene tok sin aller første seier i helgen!

 

Guttene tok sin aller første seier i helgen, da de gjestet Ågotneshallen på søndag

Fakta:

Sted: Ågotneshallen

Resultat: Nordre Fjell – Sædalen IL -99  5 – 17

Med et slagkraftig lag dro vi på tur vestover, på Ågotnes sto Nordre Fjell sine håpefulle og ventet, trodde vi. Det gjorde de altså ikke. Men et handlekraftig sekreteriat sørget for at motstanderne klarte å skrape sammen et lag i løpet av relativt kort tid, og Sædalen sine gutter kunne få gjennomføre sin andre kamp i karrieren.

Det viste seg at våre gutter har lært seg ganske så mye håndball i løpet av de siste tre månedene siden vi startet opp, så Nordre Fjell ble nedsablet etter alle kunstens regler med sifrene 17 – 5.

Det ble scoret mål med både hoppskudd, finter, gjennomløpninger og rush, så her har guttene fått med seg noe på «veien» fra sin læremester på trening.

Vi gleder oss til neste kamp neste helg, da på hjemmebane i Sædalshallen. Det meldes allerede om at stemningen kommer til å bli minst like god da. Våre utsendte medarbeidere melder om at Sædalenfansen lagde en heidundrande stemning på tribunene. Dette lover bra !

Skrevet av Roar Fredriksen

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no