A-lag: Takling mot Baune3 2011

A-laget klarte ikke å score

Sædalen – Morvik 0-1: Guttene fra nordre bydel stakk av med poengene tross lyseblå dominans store deler av kampen. Men når Sædalen ikke klarer å score blir det vanskelig å dra seieren i land.

Laget klarte seg bra uten spillende trener Roar Fredriksen, og gjennomførte en god defensiv kamp, men slet veldig med å få ballen i mål: ”Vi styrte hele kampen, men vi sov litt på et innkast som ble stusset videre i feltet og satt utagbart i mål. Kampen for vår del ble vel litt preget av at vi manglet noen på topp som kunne få ballen i mål. Jeg tror vi må øve en del på avslutninger”, konkluderer kaptein og sisteskanse Trond Arild Klever på a-lagets facebook-gruppe etter kampen.

Dette er tredje kamp på rad med kun ett baklengs for Sædalen etter 0-6 fadesen mot Baune, og andre gang vi ikke slipper inn mål før pause. Dette var kapteinen godt fornøyd med: ” Jeg vil gi honnør til backfireren vår for tilnærmet prikkfri kamp, vi blir bedre for hver kamp nå.”

Denne kampen var:

  • Ørjan Steffensen og Anders Batman Mjelles første kamp fra start denne sesongen.
  •  andre gangen vi holder nullen i en førsteomgang.
  •  andre gangen vi ikke scorer mål i en seriekamp.

 

Kampfakta
Sædalen – Morvik 0-1 (0-0)

Kringlebotn Ballbane
7.divisjon avd. 01
Dommer: Johannes Morland, Sotra Sportsklubb

Gult kort: Steffen Olsen, Morvik

Mål (assist)
0-1 Morvik

Lagoppstilling (4-5-1/4-3-3): Trond Klever (k) – Torkel Tveit, Ronny Bertelsen, Helge Eikeseth, Ørjan Steffensen – Stig G. Mikalsen, Anders Batman Mjelle, Øyvind Nordtveit, Gisle Njaastad, Bjarte Stien – Marius Reikerås.
Innbyttere: Kristian Kleppe, André Vågnes

 

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no