Anakonda – Sædalens Stolthet – Serieturnering 21/5

12 tapre Anakonda’er har gjort unna nok en serieturnering. Med tolv spillere og kun 5 på banen om gangen så blir det litt begrenset spilletid for spillesugne gutter. Vi tar som nevnt før konsekvensen av dette og det ser fra nå av ut til at vi stiller to lag om en ser bort fra serieturneringene der påmeldingen allerede er gjort.

Første steg på veien mot dette vil vi se når halve spillerstallen stiller til cup 28/5 og andre halvdelen stiller 4-5/6. Det kommer nærmere info om hvem som stiller når, men det ser ut til at vi klarer å oppfylle alles ønsker om foretrukket spilldag.

Vil igjen fremheve engasjementet til alle Anakondaforeldrene som stiller igjen og igjen. Vi er totalt 14 registrerte spillere og jeg tror ikke vi har vært mindre enn 12 på noen av årets turneringer. Det er smått fantastisk når en hørerat andre sliter med både med fremmøte og med å vite hvem som kommer og ikke. Som takk  postes denne gangen et supporterbilde istedenfor et lagbilde.

Dagens serieturnering viste fremgang fra de siste turneringene der vi så upåklagelig innsats fra alle som en. Det som var gledelig var at absolutt alle la ned samme solide innsats samtidig og hele tiden denne gang og det er jeg ikke heltsikker på at vi har sett før, Vi så også det som sies å være historiens første straffespark i en 5’er kamp. Regelverket tilsier ifølge Kjartan, som ifølge Kjartan sjelden tar feil, at det ikke skal dømmes straffespark i 5’er fotball. Uansett så ble det litt underholdning av det, særlig nå en av våre supre keepere reddet straffesparket.

Dagens fangst var 2 seire og 1 tap der sifrene sannsynligvis var 3-1, 4-1 og 0-6. Selv om sifrene lyver litt så vi mot siste lag at det er mulig for 2003 lag å få til pasningsspill så der har vi noe å strekke oss etter. Dette satser vi å ha på plass til Voss cup der vi har planlagt årets formtopp. Forøvrig så var de to lagene vi slo slett ikke dårlige så vi er også denne gang veldig fornøyde med guttene.

[slideshow id=6]