Anakonda – Voss cup 2011

Da er forhåpentligvis alle vel hjemme etter en helg i fotballens tegn i distriktsnorge. Vi kan vel ikke si at vi er overrasket lengre, men det slår oss stadig hvilken fin gjeng med unge folballspillere vi har med å gjøre. Med 11 spillere og 2 lag ble det en travel helg for både store og små, men vi kan slå fast at fotballspillerne sto distansen imponerende godt. Her i huset var ihvertfall far betydelig mer preget av helgens aktivitet enn junior når status ble gjort opp søndag kveld.

Fotballmessig var det litt blandet resultater med 2 seire, 2 uavgjorte og 4 tap, men vi depper ikke av den grunn. Det var bare en av kampene der vi virkelig hadde et stykke frem til motstanderens nivå, og i de andre så må det sies at ballen slett ikke rullet Anakondas vei. Vi ser også at konkurranseinnstinktet er i ferd med å vekkes hos en del spillere og det tror jeg bare er sunt så lenge det er idrett vi driver med og vi klarer å riste det av oss innen rimelig tid etter kamp.

Mange hørte kanskje gjennom helgen at vi er så smått begynt å organisere laget litt i kampene. Dette gjelder tydeligvis også motstanderne våre for det blir færre og færre enkle mål. Det er en utfordring vi skal ta og benytte sommeren til å øve litt på hva som er lurt å gjøre med det, så skal vi også se litt på hvordan vi utover høsten kan organisere laget for å gjøre det like vanskelig for motstanderen. Vi kommer uansett til å rullere sånn at ingen skal være redd for å spesialiseres på lenge enda.

I antall påmeldte deltakere sies det at Sædalen IL denne gang var turneringens aller største idrettslag og informerte kilder vil ha det til at turneringsledelsen allerede er satt under press for at alle lyseblå skal kunne samles på ett sted neste år. At vi nå var størst må jo være smått imponerende for et så ferskt idrettslag. Anakondas utsendte medarbeider i hovedstyret vil muligens også sørge for at turneringen fordeler innkvarteringen bedre etter å ha blitt belemret med all sovelogistikken for Sædalen fredag kveld.

På vegne av trenere og ledere takker vi både store og små for en flott helg på Voss.

[slideshow id=20]

One thought to “Anakonda – Voss cup 2011”

  1. Hei Arve,
    Takk for alltid like positive innlegg og bilder av våre små håpefulle. Dere gjør en super jobb, så takk til trener teamet. Vi skal la fotballen rulle i sommerferien. Kjekt med ny nettside. God ferie. Mvh Janne mamma til Benjamin

Comments are closed.