Høstsesongen i gang for Anakonda

Høstsesongen for anakonda er for alvor i gang med helgens deltakelse i KIL cup på Kalandseid. Etter kun et par tosdagstreninger etter sommeren var kanskje både store og små spente på hvodan sommerens utskeielser hadde innvirket på formen. Kort fortalt så er vi vel omtrent der vi var på slutten av våren. Vi ser at kampene blir jevnere og jevnere og det er små marginer som vipper kampene den ene eller andre veien.

Vi spilte 3 kamper mot de lokale helter langs Osvegen. Søfteland stilte ett lag og Kalandseid stilte to slagkraftige mannskap. Første kamp endte med tap 2-0, andre kamp uavgjort 2-2. I siste kamp har vi lovet Daniel å referere uavgjort resultat siden ene målet til Kalandseid minnet om et angrep på keeper som definitivt hadde medført enkelte mishagsytringer fra området bak store stå dersom det hadde forekommet på Stadion.

I siste kampen som strengt tatt endte med et knepent tap spilte vi en super 2. omgang som kanskje er noe av det bedre vi har prestert hvis vi ser på hvordan spillerne spilte sammen.

Ellers håper vi at spilletiden også denne gangen ble sånn noenlunde rettferdig fordelt. Vi skulle egentlig spilt 4 kamper og hadde fordelt spillere til kampene i henhold til dette. Når det da kun ble 3 kamper ble det tatt på sparket og da er det ikke like lett å holde oversikt. Hvis noen små har bitt seg merke i dette ved å bli oversett i løpet av en kamp så regner vi med å komme sterkere tilbake på dette området neste gang.

Neste oppgave for Anakonda blir 10-11/9 der det er serieturnering og muligens også en turnering. Mer info kommer.

[slideshow id=24]