Glade Sædalsgutter i Åpningscupen


Så er sesongen 2011/2012 offisielt i gang. Det har vært en travel helg for både spillere og tilskuere med mange timer tilbragt i Haukelandshallen. Innsatsen har vært formidabel – spesielt på banen, men også på tribunen.

Lørdag begynte vi med minihåndball. Seks spente 8-åringer møtte til dyst. Guttene brukte litt tid på å komme inn i byttefrekvensen og banestørrelsen, og her tror jeg vi trenere skal gjøre noen grep til neste minihåndball-turnering. De to første kampene endte med tap, men vi spilte oss stadig varmere i trøyen. I tredje kamp ga vi motstanderen kamp til døren og tapte knepent. Siste kampen ble den perfekte avslutning på en lang håndballdag da vi scoret 11 mål og gikk seirende av parketten. Totalt scoret vi 21 mål på fire kamper, og det er absolutt god uttelling!

Søndag var det klart for 6-er håndball på full bane. Med fire 10-åringer var vi igjen avhengig av de seks 8-åringene. Både vi trenere og slik jeg forstod det, også foreldrene ellers, fryktet at dette ville bli en tøff dag på håndballbanen. Vi har ikke holdt på så lenge, og i tillegg var de fleste spillerne 2 år yngre enn motstanderne. Det viste seg at vi tok feil. Håndballguttene la en enorm innsats for dagen. De spilte til tider strålende i forsvar og var fryktløse i alle 4 kampene. Vi scoret mål i hver kamp, og guttene så ut til å trives langt bedre med dette spillet en minihåndball. Takk til alle for en super helg på håndballbanen – nå gleder vi oss til seriespill utover høsten!

Håndballhilsen
-Elisabeth

Elisabeth Justlar

Trener håndball gutter 2001-2003 Tilknyttet fotball jenter 2000