A-lag: Takling mot Baune3 2011

A-lag: Ingen revansj mot Morvik

Sædalen hang lenge med, og ledet 1–0 helt til det gjenstod ca 20 minutter. Først da klarte Morvik å få hull på byllen, og gav seg dessverre ikke før de hadde scoret fem mål, og sluttresultatet ble da 5–1 til hjemmelaget fra nordre bydel. Dermed ble det ingen revansj for det sure 0-1 tapet i vår.

[singlepic id=243 w=320 h=240 float=right]Etter en første omgang hvor keeper Trond Arild Klever hadde levert noen strålende redninger, var det Marius Reikerås (bildet) som førte Sædalen opp i ledelsen i andre omgang.

Øyvind Nordtveit ser ut til å ha utviklet et godt samspill med Marius, for også denne gangen var det disse to som sto bak en scoring for de lyseblå. Et nydelig gjennomspill gjør at Marius er alene mot keeper, og Sædalens toppscorer gjør ingen feil.

Marius har nå scoret i fem kamper på rad for Sædalen, en rekord som det skal bli svært vanskelig å slå!

Sædalen så ut til å ha tre poeng i lommen, kofferten og det som ellers måtte være av oppbevaringsmuligheter, da Morvik utlignet ca. 20 minutter før slutt. Og da raknet det for Sædalen.

– Når de først scoret, scoret de på alt. De hadde 100 % treff på sjansene, sier trener Roar Fredriksen etter kampen.