Juleavslutning – Nissemarsj tirsdag 6.desember kl. 17.30

Tirsdag 6. desember arrangeres felles juleavslutning for alle partiene i Idrettsskolen (NB! Både tirsdag og fredagspartiene). I år avslutter vi sesongen med Nissemarsj.

Dette er et nasjonalt arrangement som er initiert av Norges Friidrettsforbund. Fra slutten av november og i hele desember vil mellom 20 og 30 tusen små og store nisser gjennomføre marsjen. Vi vil lage en løype som passer for små og litt større nisser i området rundt Idrettshallen, og vi vil gå i samlet flokk.

Etter Nissemarsjen blir det medaljeutdeling og julekos inne i hallen.

Avslutningen varer fra 17:30-18:30.

Praktisk informasjon:

Siden dette er et delvis ute- og innendørsarrangement ber vi alle om å kle seg etter været. Det er fint om alle barna har på seg nisseklær/nisseluer og refleks vest. Vi vil bruke reflekser i løypen, og håper derfor at så mange som mulig av barna skal ha med seg lommelykter. Voksne som vil følge barna sine i Nissemarsjen er selvsagt velkommen til det! Vi kommer til å starte med marsjen kl 17:30, og gå inn i hallen etter at vi er ferdig.

Det er 240 registrerte barn på Idrettskolen, og vi forventer en del bil trafikk den dagen og påfølgende parkeringsproblemer. Vi oppfordrer på det sterkeste til at de som har mulighet spaserer til arrangementet. Det er også mulig å bruke parkeringsplassen utenfor Sædalen barnehage den dagen.

Vi gleder oss!

Hilsen trenerne

Sædalen IL – Idrettsskolen

Birte Bratland Hevrøy

Leder Idrettsskolen