Marginale tap hindret finaleplass

Det ble ingen finaleplass på Oldboysen i Viggos Nyttårsturnering etter 0-2 mot Hardy FK, 1-2 mot Viggo og til slutt 4-5 mot Nymark.

– Vi hadde meget god innsats, produserte mange gode sjanser, men klarte ikke omsette nok av dem til mål, sier Børge Engelsen.

I den første kampen mot Hardyguttene, leverte keeper Jan flere gode redninger, mot et veldig godt lag. Vi skapte likevel noen sjanser, men 0-2 var alt i alt ikke så gale.

Mot Viggo var vi fullt på høyde med motstanderen og vår offensive iver gjorde nok sitt til at vi fikk baklengs når vi trengte putting. Men sånn er det når man vil opp og frem. Torkel scorer Sædalens mål etter fint forarbeid av Ivan.

Mot Nymark spilte vi godt fremover og hadde mye ball. Her skaper vi mye, men Nymark er kyniske og scorer på halvparten av sine sjanser, når vi bare scorer på 4 av våre 12. Torkel scorer tre mål og Ole ett.

Dermed ble Torkel Tveit toppscorer for Oldboysen med fire mål i denne turneringen, etterfulgt av Ole Eidsheim med en putting.

[singlepic id=316 w=320 h=240 float=left]Oldboyslaget stilte med følgende spillere i denne turneringen, øverst fra venstre: Torkel Tveit, Ørjan Steffensen (2 kamper), Arne Hernes, Ivan Buljovcic. Foran fra venstre: Ole Eidsheim, Jas Stankiewics, Børge Engelsen. I tillegg: Arill Hagland (ble skadet i 2 kamp og måtte gi seg) og  Bernt-Erik Haaland (fotograf).

Det var god stemning hele veien, oldboyskampene var show og gøy. Vi var alle enige om at dette var god intervalltrening etter julen og at det var godt å komme igang igjen med litt kamper.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no