A-lag: Viggos Nyttårsturnering 2012: Bjarte Eidsvik i aksjon

Spilte uavgjort mot 5.divisjonslag

A-laget tapte 0-4 mot Kjøkkelvik (5.div.), spilte 2-2 mot Hetlevik (5.div) og tapte 0-1 mot Nordre Fjell 2 (6.div) i Viggos nyttårsturnering i helgen. Dermed ble det ikke noe sluttspill, men kampen mot Hetlevik endte nesten med seier.

–Vi fikk en litt dårlig start med 4-0 i første kampen. Men eg føler ikkje at vi gjorde oss vekk egentlig. Tatt i betraktning at ingen av oss har spilt så mye Futsal og det er første kamp for sesongen var det greit nok, sier Sædalens Geir Olav Vatshelle dagen derpå.

[singlepic id=319 w=320 h=240 float=left]Selv om taktikken var å ligge lavt og ta kontringene, var det ikke så lett mot ballsikre spillere fra Bergen vest i den første kampen mot Kjøkkelvik. Her fikk vi en lærepenge og tapte hele 0-4.

Bjarte Eidsvik kjemper mot to Kjøkkelvikspillere (foto: Bernt-Erik Haaland)

I den andre kampen hadde vi tatt lærdom, samtidig som vi nok også ikke møtte et så sterkt lag. Stig Mikalsen fører oss opp i ledelsen etter godt forarbeid av Øyvind Nordtveit. Dessverre blir vi litt utålmodige og overivrige i presset i denne kampen og gir vekk unødvendige frispark rett utenfor ”16-meteren”. Som to ganger fører til Hetlevik-scoring.

Hetlevik utligner til 1-1 på frispark, før Stig Mikalsen igjen fører Sædalen i ledelsen. Denne gang er det André Vågnes som leverer den avgjørende pasningen.

Vi produserer mange sjanser i denne kampen, blant annet har Øyvind Nordtveit to i stolpen. Derfor er det også en slagen gjeng som ikke kan si seg fornøyd med 2-2 etter at Hetlevik nok en gang utligner på frispark, og kun få minutter før slutt.

Kampen bar også preg av at Hetlevik ble litt het i topplokket og fikk en mann utvist etter å ha meid ned prøvespiller Jahn-Terje Nilsen (fra Digg Fotball).

I den siste kampen mot Nordre Fjell 2 er vi god defensivt og slipper motstanderen lite til, men vi sliter fremover og får ikke kontringsspillet til å sitte. Vi har noen få farligheter, men skaper for lite og taper 0-1.

– 2-2 kampen vår var bra. De gikk videre tror eg. Alt i alt var det godt å komme i gang, men vi har en liten jobb å gjøre før det braker løs, avslutter Geir Olav.

Sædalens a-lag stilte med følgende spillere: Trond Aril Klever (keeper), Øyvind Nordtveit, Ørjan Steffensen, Stig Mikalsen, André Vågnes, Bjarte Eidsvik, Geir Olav Vatshelle, Jahn-Terje Nilsen, Vegard Andersen (gult kort) og Leif Inge Hommedal.

[nggallery id=39]

Bernt-Erik Haaland

Nettredaktør sedalenil.no, spiller på a-laget i fotball. Følg profil på twitter: @plekter. Ivrig Tottenham- og Brannsupporter.