Serieturnering – Anakonda

28.04.2012

Ny helg – nye Anakondakamper. Dette blir gjennomgangsmelodien med turneringer 3 helger på rad i april/mail. Denne helgen var det serieturnering og som vanlig stilte vi med to lag der vi prøver å ende opp med to så jevne lag som mulig.

Arve og Bernt Erik stod for formiddagsøkten med de grønne Anakondaene mens Bård og Kjartan forsvarte vår ære ut på ettermiddagen med Anakonda gul. For å ta resutlatene først så er vil litt usikre på et par kamper, men det ser ut som om vi gikk på 3 tap, to uavgjorte og en seier.

Det er helt tydelig at mange lag nå får satt litt sampill i lagene sine og da blir det fort litt nivåforskjell på lagene. Vi har nok litt å hente på dette og det skal vi ta med oss inn mot treningene i tiden som kommer. Underveis  dag skiftet vi litt formasjon og taktikk for å se om vi kunne få litt mer samspill. Om dette virket er kanskje litt tidlig å si noe om, men vi har begynt å snakke litt om å lage litt møsntre og avtaler for spillerne. For de om blir bekymret for om vi tar sikte på å bli nye Drillos så kan vi forsikre om at vi også vil øve mer individuelt nå som vi har styrket os på trenersiden.

Vi i trenerteamet vil også til uken snakkes litt mer om treningene og og treningsmengden, vi håper å få til et tilbud om en trening til i uken. Vi erfarer at mange av våre motstanderlag trener flere dager i uken og skal vi henge noenlunde med så bør vi kanskje prøve å få til noe sånt vi også. Vi håper å komme tilbake til dette om ikke lenge.  I mellomtiden er det bare å oppfordre barna til å spille fotball på skolen og på SFO, det også en god arena for dem å øve på.

Ja, så var det kampene igjen…selv om vi tapte og til tider fikk det tøft mot noen gode lag så var det ikke vanskelig å finne poitive ting å trekke frem. Vi hadde noen målvakter som gjorde gode prestasjoner, vi så en innsats og en tøffhet blant spillerne som vi har etterlyst (dette har vi øvd på).  Videre så vi at spillerne klarte seg veldig bra når vi først var kommet i forsvar og at noe av problemet var at for mange ble stående igjen for høyt….ting for oss å jobbe med. Ellers bør vi nevne at vi også ser stor individuell fremgang på enkeltspillere både når det gjelder å dra av motstandere og kanskje spesielt dette med tilslag på ballen.

Vi har fått tilsendt en del gode bilder, men nettsidene har vært utsatt for ondsinnede angrep i det siste slik at det er noen funksjonaliteter som ikke helt virker som de skal. Håper likevel å få ut noen bilder med det første. Takk for innsatsen denne gang, så håper vi å se alle igjen på Framo cup på Nesttun til helgen.