Anakonda – Framo cup 2012

Som et alternativ for de som som ikke var i konfirmasjon i dag så stilte Anakonda 2 lag i Fana IL’s Framo cup på Nesttun. Mens deler av trenerteamet varmet opp med å gå på sykkelsko ned fanafjellet etter å ha bli fanget av tidenes haglbyge på vei opp så var det tydelig at mange av Anakondaene hadde lagt litt mer planlegging i forberedelsene.

Kort oppsummert så tror vi at det ble to tap, 1 uavgjort og 3 seire. Selv om det alltid er gøy å vinne så prøver vi som vanlig å se litt mer etter andre ting enn tallene. Vi har spilt mange gode kamper før, men den omtalte delen av trenerteamet kan ikke huske at vi har hatt så mange kamper i løpet av en turnering der vi spilte så masse sammen og scoret så mange fine mål. I dag så vi både korte og lange pasninger, mål fra kort og langt hold, scoring med hodet, frisparkperler og mål på innøvde (?) dødballsvarianter som ingen i trenerteamet kjente igjen. Vi ser at enkelte justeringer og retningslinjer som er gjort og gitt barna har gitt resultater og etterhvert så håper og tror vi at dette skal bli enda mer naturlig for guttene. At guttene i tillegg klarer å pønske ut lure ting selv som virker er jo til å få tårer i øynene av.

Nevnte litt om justeringer og retningslinjer. Trenerteamet har hatt en samling i bånn og som et resultat av dette så kommer det litt informasjon om dette om ikke lenge. Vi kommer til å legge om treningen bittelitt og også prøve å tilrettelegge for at barna øver litt mer både sammen og hver for seg. Vi ser at mange av lagene rundt oss i samme årsklasse trener mer både i organiserte og uorganiserte former og vi skal prøve å komme med noen tiltak knyttet til begge deler i løpet av kort tid.

Noen bilder er lagt under her og da gjenstår bare å takke alle for nok en gang å ha spandert en maisøndag på fotballturnering med Anakonda. Spesiell takk til Håvard som gjorde comeback i Anakondatrøyen. Det er tydelig at det arbeides godt også i vårt søsterlag Kobra. Om en knapp uke er det serieturnering igjen så det er litt hektisk akkurat nå. Vi planla aldri 3 helger på rad, men sent oppsett på serieturneringene får ta skylden for dette.

[slideshow id=45]