A-lag 2011: Sædalen vs Kalandseid 2 2-4 (2-0): Arne Instebø © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Knepent tap mot serielederne

NHH3 – Sædalen IL 2-1: Det ble en jevn kamp mot serielederne på Krohnsminde torsdag kveld. Studentene fra Handelshøyskolen var yngre og kjappere, men rutinen fra Sædalen gjorde at de lyseblå nesten tok med seg et poeng hjem. Dessverre ble det med scoringen til debutant Christoffer Eliassen. Det var en for lite.

– Forsmedelig med tanke på at vi vinner sjansestatistikken og han full kontroll bakover i store deler av kampen. Vi vant skadestatistikken også, men det gir ikke poeng, sier spillende trener Roar Fredriksen etter kampen.

Studentlaget bestod av mange gode spillere, som ikke hadde fått sjanse til å være med på opptaket til første eller andrelaget. Med en klar serieledelse, ligger alt an til opprykk for NHH3 fra denne avdelingen.

Sædalen holder seg i god defensiv struktur i første omgang, og lar ikke NHH slippe til. Fremover skaper de lyseblå en rekke sjanser, men klarer ikke å få ballen i mål.

Sædalen mister sine to største offensive trusler i Ardian Lomesi og Marius Reikerås med skade i løpet av den første omgangen.

[singlepic id=310 w=320 h=240 float=right]En mer dramatisk skade var det en NHH spiller som stod for. Han landet på hånden etter en duell og brekker håndleddet. Heldigvis har vi Arne Instebø (bildet) med oss til denne kampen, som tar seg fint av den uheldige NHH studenten, som var lettet over at det ikke var høyrehånden, da hadde eksamen røket.

I andre omgang blir Sædalen kjørt litt lenger bakover på banen, slipper inn to mål, men reduserer på corner. Debutant Christoffer Eliassen scorer på en fin heading fra kort hold etter at Anders Batman Mjelde slår en presis corner.

Dessverre klarer ikke Sædalen å score flere mål, dermed blir det et knepent tap mot serielederne.