Høsten er i gang for Sædalen Anakonda

Fana IL´s Bendit cup på Nesttun representerte oppstart for høstsesongen for Sædalens stolthet – Anakonda. 6 kamper ble spilt fordelt på 11 spillere. Det betyr at vi hadde litt frafall denne gang, så det ble mye fotball for en del av spillerne. Som se hør og bør på den første turneringen etter ferie så blwe det litt blandede resultater. De 6 kampene resulterte i 2 seire og 4 tap. Det var stort sett jevne kamper og det er det vi liker – litt spenning. Vi registrer at flere og flere av målene kommer etter samspill og ikke enkeltprestasjoner og det er gøy å se. Gøy også å se at det fremdeles er mange foreldre som blir med på kamp.

Ellers rapporteres det om at deler av Anakondas trenerapparat er observert på seminar i sommer med foredragsholdere fra Feyenoord akademiet. De samme rapportene forteller om formidling av en filosofi der spillerne i større grad selv må finne ut hvordan de skal organisere seg mot ulik motstand. Onde tunger vil ha det til at deler av trenerteamet var opptatt med andre ting da dette ble formidlet, men den samme delen av trenerteamet kan forsikre om at det jobbes med saken og at det faktisk gjør vondt å bite seg i leppen gjennom 6 kamper. Enn så lenge vil man nok derfor høre enkelte mer eller mindre gjennomtenkte kommandoer fra sidelinjen.

Nye oppgaver står snart for tur for Anakonda. Det skal spilles serieturneringer både 15/9 og 29/9, så det er bare å sette av tid til fotball. Frem til det håper vi flest mulig kommer på trening fremover og at de voksne kanskje hjelper de små med å huske på å øve litt med trikseballen – helst litt hver dag.

[slideshow id=47]