A-lag: Sædalen IL - Ramsøy 2-1: Tommy Cindahl © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Seier etter to tidlige mål

Sædalen IL – Nordnes II 4-2: To mål i løpet av de første ti minuttene la fundamentet for a-lagets femte strake seier. I andre omgang prøvde Nordnes en sluttspurt, men på tross av to skader i forsvaret klarer Sædalen IL å ri unna og når toppscorer Marius Reikerås øker ledelsen til 4-1 på et frekt langskudd svinner håpet for de gulkledde byguttene.

Første omgang starter friskt med to mål i løpet av de første ti minuttene. Først scorer Øyvind Nordtveit etter pasning fra Henning Aga. Deretter slår Lars-Kyrre Pilskog et presist corner som Marius Reikerås ekspederer i mål. Etter detter kommer Nordnes mer inn i kampen og triller en del ball på egen banehalvdel og skaper noen halvfarlige situasjoner.

Men syv minutter før pause snapper Marius en dårlig pasning fra en Nordnesspiller og har klar vei mot mål. Kald og rolig scorer han alene mot keeper.

Helge Eikeseth må samtidig ut med skade og bytter med Arill Hagland. Han spiller knapt en omgang før han selv må ut med det som viser seg å være en mye verre skade. Han røk akkilesen rett og slett og mister resten av sesongen.

Forsvaret måtte omrokeres og Nordnes tok initiativet i kampen, satt Sædalen under press, reduserte til 3-1 og håpet nok å kjøre på med en sluttspurt.

Men ved avspark etter målet til Nordnes ser nok Marius at keeperen står for langt ute, utnytter dette med et frekt langskudd og øker ledelsen umiddelbart. Selv om Nordnes reduserer en gang til før kampen er omme, ble dette spikeren i kisten for gjengen med Akvariet som nærmeste nabo.

Kampfakta 

A-lag: Sædalen IL - Ramsøy 2-1: Tommy Cindahl © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Sædalen IL – Nordnes II 4-2 (3-0)
Kringlebotn Ballbane
Lørdag 9.9.12
7.div avd.04

Dommer: Torgeir Dahle, Laksevåg TIL

Mål (assist)
1-0: Øyvind Nordtveit (Henning Aga) 6’
2-0: Marius Reikerås (Lars-Kyrre Pilskog)10’
3-0: Marius Reikerås 38’
Pause
3-1: Nordnes2
4-1: Marius Reikerås (Øyvind Giil)
4-2: Nordnes2

Gult kort: Ole Kåre Endresen, Nordnes II.

Sædalen IL (4-4-1-1): Trond Arild Klever (k) –  Bjarte Eidsvik(75), Helge Eikeseth(38), Haakon Hjertnes, Bjarte Stien – Eirik Sivertsen(46)(85), Øyvind Nordtveit, Magnus Thorsen, Lars-Kyrre Pilskog – Henning Aga(46) – Marius Reikerås.
Innbyttere: Øyvind Giil(46)(85), Tommy Cindahl(46), David Johansen(75), Arill Hagland(38)(81), André Vågnes(81) Ubenyttet reserve: Kristoffer Wasmuth.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no