Farlig trafikksituasjon rundt banen

[singlepic id=402 w=320 h=240 float=right]Etter at parkeringsplassen ble stengt og arbeidet med å klargjøre området ved banen for bygging av paviljonger, har trafikksituasjonen inn og ut til Sædalen skole blitt uoversiktlig og til tider kaotisk. Klubben oppfordrer nå alle til å ta hensyn.

[singlepic id=403 w=320 h=240 float=right]Foreldre har allerede reagert. Det er meldt inn tilfeller hvor flere har vært vitne til nesten-ulykker. Nå oppfordrer klubben til at alle som kjører til og fra aktiviteter om å ta hensyn.

– Situasjonen er helt uholdbar. Vi må slutte med å kjøre ungene helt inn til trening. Hvis ikke denne oppfordringen når frem vil SIL begynne med å sette vakter nede som stopper trafikken inn til banen. Vi skal IKKE ha en ulykke som følge av dette, sier styreformann Wilhelm Monsen.

Arill Hagland er en av trenerne på fotball gutter 05 og spiller også på a-laget. Han har selv barn som skal kjøres til og fra trening og mener også at situasjonen ikke er bra.   – Antall biler må begrenses inn mot dette området. Ved visse tidspunkt er det ekstremt mye biler og det oppstår mange farlige situasjoner, sier Arill Hagland.

Klubben oppfordrer alle trenere og lagledere til å informere alle spillere, foreldre og besøkende om trafikksituasjonen. Videre bes flest mulig om ikke å kjøre helt inn, men om å slippe barna av lenger ute, og la dem gå det siste stykket inn. Om man selv skal følge barnet til trening, eller se på, kan man benytte seg av parkering ved barnehagen og Rimi en kortere periode.

– Del på kjøringen med naboen og fyll opp bilen, avslutter Hagland.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no