Helge Eikeseth i fint driv på midtbanen

Tøff trekning i vinterserien

A-laget fikk en tøff trekning i Tornado Bergen Winter League med to lag fra 5.divisjon, men får en desto bedre sesongoppladning til serien begynner. I samme gruppe havnet også et godt 6.divisjonslag og et nyoppstartet 7.divisjonslag.

A-laget har ikke spilt mot noen av disse lagene før, og det kan bli en nyttig erfaring.

– Det er jo spennende for oss å få smake på de ulike nivåene som ligger rundt oss, så vet vi hva vi har å strekke oss etter, sier spillende trener Roar Fredriksen, når han får presentert gruppen til de lyseblå.

Forberedelsene til sesongen blir dermed trappet opp noe i forhold til forrige vinters to treningskamper, noe som kanskje må til når man har rykket opp en divisjon.

[singlepic id=389 w=320 h=240 float=right]– Det så ut som en spennende trekning, nå får vi sett hvordan forholdet mellom 5. til 7.divisjon er, det kan bli veldig god trening, sier midtbanespiller Tommy Cindahl (bildet).

Trekningen i Tornado Bergen Winter League foregikk fredag 11.januar på Bryggen Nightclub. Gruppespillet skal gjennomføres innen begynnelsen av mars, alle lagene får to hjemmekamper hver. Sluttspillet spilles på Nygårdsmyren i løpet av mars måned.

Det er stor fokus på Fair Play og lagene gis et straffe pr. divisjon når det er aktuelt i oppgjørene. Disse må tas før kampen begynner.

Datoene for Sædalen ILs kamper er ennå ikke klare.

Gruppe 3

Tornado Bergen FK (6.plass, 5.div)

Paradis Idrettslag (7.divisjon)

Sædalen IL

Smørås 2 (2.plass, 6.div, tapte kval mot Juristforeningen.)

Arna Bjørnar 2 (4.plass, 5.div)

Se alle gruppene i Tornado Bergen Winter League her.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no