Gneist – Sædalen 7-2

Så fikk G2000 bena på jorden igjen etter seiersrekken i serien. Vi spillte idag Adidas Cup og møtte idag Gneist som også har vunnet alle sine kamper i serien og regnes for å være blant de beste 2000 lagene i kretsen. I striregnet på Liland var det lite som klaffet for Sædalen guttene. Pasningene satt ikke og bevegelsene stoppet opp. Dette gjorde at vi liknet lite på oss selv . Gneist satset mer på å spille i lengderetning og satse på fysikk i duellene der de var sterke. Dette profiterte de nok veldig på i regnværet hvor sko og ball ble våte og sleipe. Vi ønsker imidlertid å bevare vårt spill mot alle motstandere og i alt slags vær, så dette ble svært nyttig læring for guttene. En periode i andre omgang var vi klart best og vi gikk da opp til 2-5 og øynet et lite håp om å snu kampen. Denne perioden viste vi oss fram slik vi pleier å spille. Målene kom på et fantastisk langskudd fra Jonas og på straffe som Jesper ekspederte sikkert i mål. Nå skal vi virkelig stå på fremover slik at vvi kommer til 1. divisjon til høsten og får mulighet til å spille mot de beste. Så snart guttene skjønner at de ikke trenger å ha respekt for noen motstandere så vil nok også spille mot de beste løsne.