Norhordaland2 – Sædalen G2000 2-4

Vi skulle idag møte bunnlaget i puljen, trodde vi. De viste seg imidlertid at Norhordaland hadde forsterket laget sitt med 1. lagsspillere, noe som gjorde oppgaven vanskeligere for oss. Vi startet kampen med et lag dominert av 2001 spillere i sentrale posisjoner. Det var ønskelig å prøve ut en helt ny startformasjon for å stå sterkere rustet hvis skadet og å få prøvet ut flere spillere i ulike posisjoner. Lagoppstillingen fungerte veldig bra. Sentral linjen tok ansvar og sørget for pasningsspill som 2000 laget nå etterhvert har som sitt varemerke. På små flater var vi helt ekstreme, men vi fikk problemer da vi kom til avslutningene for der stod de store og sterke 1. lagspillerne klar til å ta imot oss. I første omgang var Norhordaland nesten ikke i angrep, men de klarte likevel å score på sin eneste sjanse. I andre omgang endret vi lagoppstilling slik at vi fikk mer duellkraft. Fremdeles slet vi med å få skikkelig hull på byllen. Vi produserte imidlertid 100% sjanser så det sang etter, men marginene var ikke helt på vår side. Vi vant likevel til slutt 4-2 etter en god kamp hvor alle spillerne fikk mye spilletid. Det blir nå vanskelig å ta ut et lag til morgendagens kamp mot Åsane, men det er jo et luksus problem.