Øyvind Hannisdal utligner til 4-4 mot TertnesII 23.juni 2013 på Kringlebotn Ballbane. © Foto: Bernt-Erik Haaland

Poengdeling etter nok en sluttspurt

Dommer Kjell Martin Gilleshammer, Erdal IL, deler ut nok et gult kort til Sædalen mot Tertnes2, 23.juni 2013 © Foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Sædalen – TertnesII 4 – 4: A-laget hentet seg nok en gang inn igjen etter å ha ligget under med to mål, men er ikke fornøyd med hverken resultatet eller dommeren etter dagens kamp mot det unge Tertneslaget.

– Vi ble veldig opptatt av dommeren og mister fokuset, sier assistenttrener Helge Eikeseth etter kampen.  – Vi trøkker ikke til nok og kommer på etterskudd i perioder. Samtidig er det små marginer i denne kampen.

Hjemmelaget var særdeles lite fornøyd med dømmingen, noe de heller ikke la skjul på ovenfor mannen med fløyten.  Dommeren(bildet) delte ut hele syv gule kort til Sædalens spillere, hvorav fem for munnbruk.

Kristoffer Wasmuth var svært offensiv fra sin høyrebackposisjon og scoret sine to første mål for klubben i denne kampen. Wasmuth er også en habil keeper, men viste frem sine angrepskvaliteter da han først utlignet til 2-2 og senere reduserte til 3-4 etter en retur fra keeperen til Tertnes.

Øyvind Hannisdal utligner til 4-4 mot TertnesII 23.juni 2013 på Kringlebotn Ballbane. © Foto: Bernt-Erik Haaland

Øivind Giil har også vært i form i vår, og fulgte opp med ett mål og tre assist, deriblant et nydelig slått frispark som Øyvind Hannisdal(bildet) stanger inn tre minutter før slutt, slik at Sædalen ikke sto tomhendt tilbake.

Dermed tar Sædalen ferie på en tredjeplass på tabellen med 17 poeng, ett poeng bak Kalandseid på andreplass.

Kampfakta

Sædalen – Tertnes2 4 – 4 (1 – 2)
Kringlebotn Ballbane
6.divisjon avd.04
23.juni 2013

Dommer: Kjell Martin Gilleshammer, Erdal IL
Tilskuere: 10

Mål (assist)
1 – 0 : Øivind Giil 5’
1 – 1: Ivar Mykkeltvedt 23’
1 – 2: Ivar Mykkeltvedt 26’
pause
2 – 2: Kristoffer Wasmuth(Øivind Giil) 55’
2 – 3: Patrick Åsvang Eriksen 65’
2 – 4: Øyvind Kvammen 73’
3 – 4: Kristoffer Wasmuth(Øivind Giil) 75’
4 – 4: Øyvind Hannisdal (Øivind Giil)

Gult kort: Ørjan Steffensen, Roar Tveit, Roar Fredriksen, David Johansen, Kristoffer Wasmuth, Tommy Cindahl, Øivind Giil, alle Sædalen.

Sædalen fra: Didrik Furnes,  Kristoffer Wasmuth, Roar Tveit, Øyvind Hannisdal, David Johansen, Roar Fredriksen (k), Magnus Thorsen, Eirik Sivertsen, Lars Pilskog, Haakon Hjertnes, Morten Fauske, Tommy Cindahl, Øivind Giil, Ørjan Steffensen.

Tertnes 2 fra: Abdillahi Mahamed Mahamud, Adrian Gjendemsjø, Aleksander Espedal Selbekk, Andreas Hamre Jørgensen, Christoffer Tertnes Eide, Christopher Nordgreen, Even Magnesen, Fredrik Johannesen, Ivar Mykkeltvedt, Jonas Skjolden, Jørgen Sletten, Nikolas Leontiadis Heimland, Patrick Åsvang Eriksen, Sindre Lien Meldal, Øyvind Kvammen.

9.serierunde resultat
Kalandseid – Sleipner Sportsforening 5 – 2
Hausvik – Søfteland 3 – 4
Harding – Eikelandsfjorden IL 4 – 3
Mann – Samnanger 3 – 6
Sædalen – Tertnes2 4 – 4

Interactive Whiteboards by PolyVision

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no