Sædalen - Harding 2-3: Henning Aga scorer 1-0 målet foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

Sædalen tilbake på vinnersporet

Sædalen IL – Harding 3-2: Anført av et godt midtstopperpar og løpsmaskinen Henning Aga kom Sædalen tilbake på vinnersporet da Harding ble slått 3-2 på hjemmebane søndag.

Arbnor Lomesi og Morten Fauske utgjorde stopperparet for Sædalen i denne kampen og så ut til å passe godt sammen. Sammen med Torkel Tveit og Kristoffer Wasmuth i forsvaret hadde Sædalen god kontroll bakover i første omgang. Etter å ha sluppet inn fire mål i fire kamper på rad, gjorde det godt å halvere antallet i denne kampen.

Sædalen - Harding 2-3: Henning Aga scorer 1-0 målet foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.noAt en opplagt Henning Aga sliter og jobber på midtbanen gjennom hele kampen er også en sterk årsak til at alle tre poengene blir i dalen. Det var også nevnte Aga (bildet) som scoret kampens første etter at Øivind Giil prøvde å finne Benjamin Wigum fra sin vingposisjon. Benjamin ble felt, men ballen gikk videre til Henning som setter ballen til side for keeper.

Henning er igjen sentral i angrepet som ender med at Benjamin øker ledelsen til to null.

Harding reduserer til 2-1 etter litt klabb og babb foran målet til Didrik Furnes.

I andre omgang åpner kampen seg litt mer opp. Men toppscorer Tommy Cindahl har ankommet åstedet og etter at Eirik Sivertsen har gitt ham ballen vet han hvor målet står og legger på til 3-1. Dermed er Tommy oppe i ti seriemål denne sesongen.

Harding prøver seg på en sluttspurt, men Sædalen rir det av og får med seg alle tre poengene.